Lanțul Profi va prelua cinci dintre cele șase supermarketuri Pita!

Lanțul Profi va prelua cinci dintre cele șase supermarketuri Pita!

Cinci dintre cele șase supermarketuri Pita din municipiul Botoșani ar urma să fie rebranduite odată cu preluarea acestora de către lanțul de supermarketuri Profi.  

În acest moment, patronii celor două lanțuri de supermarketuri sunt în negocieri, spațiile în care funcționează supermarketurile Pita urmând a fi închiriate pentru o perioadă de zece ani.  

Odată ce se va perfecta contractul, acestea se vor numi Profi supermarket.  

"Deocamdată nu putem oferi prea multe detalii pentru că suntem în negocieri și încă nu am semnat contractul. Nu vindem supermarketurile, ci le închiriem", a declarat Adrian Bidașcă, unul dintre patronii Pita.  

Pita va rămâne cu depozitul și partea distribuție și vrea să extindă rețeaua de magazine de cartier, prin deschiderea a trei noi astfel de spații în zona Bulevard, Capătul 1 și Primăverii.  

Magazinele PROFI din Romania nu mai fac parte din grupul belgian care le-a initiat, ele fiind in prezent conduse din Romania, si detinute integral de fondul de investitii Enterprise Investors.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Patru posturi de subofițer scoase la concurs din sursă externă de ISU Botoșani!

astăzi, 18:00
32

Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Nicolae Iorga” al Județului Botoșani a scos la concurs patru posturi de subofițer, prin încadrare directă.Posturile sunt:-&nb...

Marcel Ciolacu îi jignește pe moldoveni: ”Buzăul nu e în Moldova și vă rog frumos să nu mă jigniți!” (Video)

astăzi, 15:43
353

Mișcarea pentru Dezvoltarea Moldovei cere demisia lui Marcel Ciolacu pentru jigniri publice aduse tuturor moldovenilor.Iată comunicatul de presă remis astăzi, 26 aprilie:”Pentru jign...

Un bărbat din Botoșani deține singurul exemplar din România al unui Crysler Imperial din anii 60

astăzi, 15:30
191

Nicușor Constantin – secretar al filialei din Botoșani a Retromobil Club – manifestă o pasiune deosebită pentru mașinile de epocă, el fiind deținătorul mai multor bolizi cu o vechi...