Electroalfa lansează construcția și vânzările Alfa Park Residence - unul dintre cele mai importante ansambluri rezidențiale din zona Moldovei

Electroalfa lansează construcția și vânzările Alfa Park Residence - unul dintre cele mai importante ansambluri rezidențiale din zona Moldovei

Grupul de firme Electroalfa a demonstrat întotdeauna o atenție deosebită acordată calității, confortului și diversității.

Fie că este vorba despre materialele utilizate în construcții, finisaje sau amenajări interioare, fie că este vorba despre servicii și facilități oferite, compania a făcut mereu eforturi semnificative pentru a asigura cele mai înalte standarde de calitate.

Noul proiect rezidențial oferă oportunitatea de a trăi într-un mediu modern, înconjurat de facilități de top și de frumusețea naturii, totul într-un cadru urban plăcut.


Electroalfa lansează construcția și vânzările primei faze din Alfa Park Residence din Botoșani, un ansamblu rezidențial unic, cu 900 de apartamente și case, un parc și zonă de relaxare ce totalizează peste 5 ha și multiple facilități precum: școală, grădiniță, clinică medicală, sală și terenuri de sport, cafenea și restaurant. Investiția în prima fază a proiectului este estimată la 17 milioane de euro, iar investiția totală a întregului ansamblu este estimată la peste 100 de milioane de euro.

Proiectul rezidențial promovează conceptul de "EXPERIENTA URBANA A VIITORULUI", incluzând pe lângă unitățile locative și 2.2 hectare cu spații verzi și peste 3 hectare cu zone de relaxare. În prima etapă, se vor construi primele 4 clădiri de locuințe colective, prima zonă de duplexuri și primele două zone de unități înșiruite.

Întreaga dezvoltare rezidențială va cuprinde 22 clădiri de locuințe colective (~850 de apartamente) P+3 și P+4, 16 locuințe individuale, 14 locuințe înșiruite P+1, 16 locuințe tip duplex P+1 și P+2, spații comune pentru servicii comerciale si alimentatie publica, medicale, sportive (sala fitness, teren de baschet și bazin de înot acoperit) și de învățământ, spații verzi, parcuri interioare, alei și parcaje, spații de agrement și relaxare, integrate într-un concept unitar de arhitectură. 

La finalizare, întregul ansamblu rezidențial se va întinde pe aproximativ 12 hectare.

Gheorghe Ciubotaru, CEO al Electroalfa, subliniază: "Alfa Park Residence nu este doar un proiect rezidențial, ci viziunea noastră despre viitorul locuirii urbane. Ne dorim să creăm o comunitate în care oamenii să se simtă acasă, în siguranță, unde să găsească tot confortul urban, dar în același timp să se bucure de o conexiune profundă cu natura".

Vânzările proiectului sunt realizate de compania de consultanță imobiliară The Concept.

"Asistăm la un moment crucial pentru dezvoltarea infrastructurii din zona Moldovei (autostrăzi, proiecte de energie, logistică și industrie), o oportunitate ce va genera creșteri semnificative pe mai multe sectoare economice, inclusiv cel imobiliar. Alfa Park Residence se află în centrul acestei evoluții, reprezentând un proiect cu potențial enorm datorită poziționării și conceptului unic. Pot spune, cunoscând profund piața imobiliară, că botoșănenii se vor mândri cu unul dintre cele mai frumoase ansambluri rezidențiale din România.” a spus Daniel Tudor, CEO al The Concept Group, promotorul proiectului.

Oferta completă de lansare a ansamblului rezidențial este disponibilă pe site-ul proiectului - alfapark.ro.

Electroalfa are o experiență de peste 32 ani în construcții și antrepriză generală în zona energiei, echipamentelor electrice și confecțiilor metalice. În 2022, Electroalfa a terminat cu o cifră de afaceri a întregului grup de peste 78 milioane de euro.

The Concept este unul dintre liderii pieței de servicii de vânzări și marketing pentru ansambluri rezidențiale de anvergură din România, portofoliul măsurând peste 3.000 unități cu o valoare de peste 300 Milioane Euro.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Universitatea Craiova - FC Botoșani 5-1! Eșec usturător

Duminică, 1 Octombrie 2023
141

Situația este din ce în ce mai drastică la FC Botoșani. Elevii lui Dan Alexa au pierdut duelul cu Universitatea Craiova, scor 5-1 și rămân ultimii în Superligă.Problemele a...

Cererile pentru bursele sociale ale elevilor mai pot fi depuse până pe 6 octombrie

Duminică, 1 Octombrie 2023
144

Sistemul de acordare a burselor sociale pentru elevii din învățământul preuniversitar de stat în anul școlar 2023 - 2024 s-a schimbat față de cel din anii anteriori. Valoarea b...

Polițistul din Botoșani căruia pasiunea pentru muzică i-a adus două trofee

Duminică, 1 Octombrie 2023
495

Un polițist de frontieră din Dorohoi s-a făcut remarcat prin pasiunea pentru muzică, o chemare care i-a adus deja două premii importante.Daniel Vitcu lucrează la Sectorul Poliției de Fronti...