Comunicat de presa Piscicola SA Botosani

Comunicat de presa Piscicola SA Botosani

SC Piscicola SA anunță începerea proiectului „Achiziții de materii prime, materiale și plăți redevență la S.C. Piscicola S.A. Botoșani”, proiect nr. M2-AGRI-713 din 21-06-2022 înscris în cadrul apelului ”Granturi pentru capital de lucru AGRI-FOOD”.

Proiectul se va desfășura pentru o perioadă de maxim 12 luni de la data semnării contractului cu Agenția pentru IMM, Atragere de Investiții și Promovarea Exportului IAŞI, respectiv de la 24.06.2022.

Obiectul proiectului îl reprezintă ajutorul de stat acordat sub formă de grant pentru capital de lucru, măsură implementată de către Ministerul Antreprenoriatului şi Turismului (MAT) şi Agenţia pentru IMM, Atragere de Investiţii şi Promovarea Exportului (AIMMAIPE), în conformitate cu prevederile OUG nr. 61/2022 privind unele măsuri pentru acordarea de microgranturi şi granturi pentru capital de lucru entităţilor din domeniul agroalimentar cu finanţare din fonduri externe nerambursabile, aferente Programului operaţional Competitivitate 2014-2020, în contextul crizei provocate de COVID-19, respectiv, în conformitate cu prevederile Ordinului nr. 963 din 24 mai 2022 de aprobare a procedurii de implementare a măsurii “Granturi pentru capital de lucru acordate entităţilor din domeniul agroalimentar”, emis de către ministrul antreprenoriatului şi turismului.

Rezultatele așteptate din implementarea proiectului sunt menţinerea locurilor de muncă existente la momentul înscrierii precum şi a activităţii pe o perioadă de minim 6 luni de la obţinerea finanţării.

Valoarea totală a proiectului este de 632323.08 Lei, din care valoarea grantului este de 549846.15 Lei și cofinanțare de 82476.93 Lei.

Proiect cofinantat din Fondul European de Dezvoltare Regionala prin Programul Operational Competitivitate 2014-2020.

Date de contact: PISCICOLA SA, Botoşani, str. Str. I.C. Brătianu, nr. 125, telefon 0744.622.285, e-mail: piscicolabt@gmail.com

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Plecare în plin campionat de la FC Botoșani. Vârful de atac titular a semnat cu un club din străinătate!

astăzi, 10:45
58

FC Botoșani, ultima clasată din play-out, s-a despărțit de atacantul croat Miroslav Ilicic (25 de ani), adus în toamnă.Titular până în februarie la echipa antrenată acum d...

Dumitru Dragomir susține că un medic ”plecat din Botoșani” i-a dat un leac de viață lungă! ”M-a văzut că eram așa roșu la față, credea că sunt bețiv!”

astăzi, 10:21
460

Dumitru Dragomir susține că a învățat asta de la un reputat medic cu origini botoșănene.„Fii atent, că nu mai știi pe cine să crezi în țara asta. Toți medicii ăștia ...

Administrația Națională de Meteorologie a prelungit atenționarea de tip Cod Galben pentru județul Botoșani!

astăzi, 10:10
163

Meteorologii eu emis o avertizare de tip Cod Galben valabilă până vineri, la ora 18.00.Vântul va avea intensificări în Moldova, în estul și sud-estul Transilvaniei cu v...