Camera de Comerț Botoșani: „Toți cei nouă parlamentari au primit invitații la Topul Județean al Firmelor”

Camera de Comerț Botoșani: „Toți cei nouă parlamentari au primit invitații la Topul Județean al Firmelor”

Conducerea Camerei de Comerţ, Industrie şi Agricultură (CCIA) Botoşani a emis, luni un comunicat de presă prin care „doreşte să clarifice unele aspecte semnalate în spaţiul public de o parte dintre parlamentarii judeţului Botoşani”. 

Toţi cei nouă parlamentari aleşi în mandatul 2016-2020 au primit invitaţii la evenimentul Topul Judeţean al Firmelor ediţia XXVI, organizat în data de 1 noiembrie 2019”, precizează reprezentanții Camerei. 

Redăm, în continuare, mesajul integral al instituției:

„Din motive ce ţin de Protecţia Datelor cu Caracter Personal nu vom publica adresele de e-mail la care s-au transmis invitaţiile pentru că o parte din aleşii locali, cu care s-a mai corespondat în trecut, ne-au solicitat să transmitem corespondenţa pe adresele personale. În cazul parlamentarilor cu care nu s-a mai purtat o corespondenţă, sursele de adrese de contact au fost site-urile Camerei Deputaţilor, Senatului României precum şi Cabinetelor Parlamentare ale domniilor lor.

Invitaţiile au fost transmise, în data de 22.10.2019, în intervalul orar 9:36-9:47, către fiecare dintre cei nouă parlamentari. Adresele de e-mail au inclus câte un attach în care era transmisă invitaţia oficială personalizată şi semnată de preşedintele Camerei de Comerţ, Industrie şi Agricultură Botoşani, Valeriu Iftime”, au transmis reprezentanții CCIA Botoșani.

Reprezentanții Camerei de Comerț au transmis, alături de comunicatul emis, scanările celor nouă invitații adresate către: Costel Lupașcu, Doina Federovici, Marius Budăi, Lucian Trufin, Mihaela Huncă, Cristian Achiței, Tamara Ciofu, Costel Șoptică și Răzvan Rotaru.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

S-a stins un fost primar din Botoșani. ”Un exemplu remarcabil pentru toți cei din jur” (Foto)

astăzi, 21:20
90

Liberalul Costel Șoptică a transmis un mesaj de condoleanțe, alăturând deopotrivă cuvinte de apreciere pentru un ”brav coleg atât de valoros și dedicat oamenilor”.Ioa...

Hermannstadt - FC Botoșani 1-1! Ghinion teribil: pierdem două puncte în prelungiri

astăzi, 19:34
155

FC Botoșani a reușit să obțină doar un punct în disputa cu Hermannstadt, din deplasare. Trupa lui Bogdan Andone a ajuns la șapte victorii în cinci meciuri de playout, dar păstrează șanse s...

Șapte firme se „bat” pentru proiectarea și execuția noului pod de la Zvoriștea, care face legătura între Suceava și Dorohoi!

astăzi, 18:04
115

Șapte antreprenori și-au manifestat interesul pentru proiectarea și execuția unui nou pod în locul celui existent pe DN 29A, km 22+859, Zvoriștea, județul Suceava, după expirarea termenul...