Botoșani: Locuri de muncă puține, diferențe uriașe între salariile de la buget și cele din sistemul privat

Salarii de 8.300 sau 7.700 de lei oferă două instituții din Botoșani pentru posturile de șef serviciu. Inginerii, la mare căutare pe piața muncii, nu primesc mai mult de 3.700 de lei.

Botoșani: Locuri de muncă puține, diferențe uriașe între salariile de la buget și cele din sistemul privat

Mai puțin de 800 de locuri de muncă vacante în județul Botoșani anunță pentru această săptămână Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă, în timp ce 266 de oferte vin de la angajatorii din alte județe.

Un salariu de 8.341 va primi un șef serviciu la Direcția de Asistență Socială Botoșani, cu studii superioare în domeniul asistenței sociale, master în domeniul administrației publice, management și o vechime de 5 ani. 

O altă instituție bugetară, de data aceasta Inspectoratul Teritorial de Muncă, angajează șef birou/serviciul financiar-contabilitate, cu vechime 5 ani, studii superioare în domeniul științe economice și master în administrație publică, management, salariul fiind de 7.736 lei.

Inginerii, însă, care rămân la mare căutare pe piața muncii, beneficiază de salarii cuprinse între 3.500 și 3.700 lei.

Direcția Sanitară Veterinară angajează doi medici veterinari, salariul fiind de 3.393 lei, de un salariu mai mare - 4.180 beneficiind un consilier în administrația publică la Primăria Blândești. 

În schimb, un asistent veterinar, tot la DSVSA Botoșani, cu studii medii și vechime 9 ani, va fi retribuit cu un salariu de 4.544 lei. 

VEZI OFERTA COMPLETĂ DE LOCURI DE MUNCĂ!

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Hermannstadt - FC Botoșani 1-1! Ghinion teribil: pierdem două puncte în prelungiri

astăzi, 19:34
109

FC Botoșani a reușit să obțină doar un punct în disputa cu Hermannstadt, din deplasare. Trupa lui Bogdan Andone a ajuns la șapte victorii în cinci meciuri de playout, dar păstrează șanse s...

Șapte firme se „bat” pentru proiectarea și execuția noului pod de la Zvoriștea, care face legătura între Suceava și Dorohoi!

astăzi, 18:04
94

Șapte antreprenori și-au manifestat interesul pentru proiectarea și execuția unui nou pod în locul celui existent pe DN 29A, km 22+859, Zvoriștea, județul Suceava, după expirarea termenul...

O nouă serie de voluntari pregătită să participe la misiuni, alături de pompierii botoșăneni! (foto)

astăzi, 17:21
96

32 de botoșăneni, cu vârste cuprinse între 16 – 52 de ani, sunt pregătiți să participe la misiuni, alături de pompieri. Aceștia au finalizat primele două etape din cadrul pro...