Administratorul unei firme, pus la plată chiar de către societatea pe care a condus-o
BOTOSANI

Administratorul unei firme a fost dat în judecată chiar de către firma pe care a condus-o, pentru neîndeplinirea sarcinilor pe care le avea prin mandatul semnat. 

Administratorul unei firme, pus la plată chiar de către societatea pe care a condus-o

Societatea Dadom Saluser SRL a deschis o acţiune la Judecătoria Botoşani prin care solicită despăgubiri de la fostul administrator al firmei, Carmen R., pentru deficienţe în actul de administrare.

Femeia a fost numită administrator al firmei, în 2013, pentru o perioadă de cinci ani, însă după doi ani a renunţat. 

Reprezentanţii societăţii spun că la plecare nu a predat administratorului statutar documentele contabile pentru a se putea descărca de mandat, nu a depus declaraţiile fiscale, nu a eliberat bonuri fiscale pentru serviciile prestate, nu a înregistrat veniturile obţinute în contabilitate. După plecarea acesteia, societatea şi-a suspendat activitatea, fiind autorizată pentru activităţi în sănătatea umană. 

Judecătorii Judecătoriei Botoşani au declinat competenţa de soluţionare judecătorilor de la Tribunalul Botoşani. 

"Admite excepţia necompetenţei materiale invocată din oficiu. Declină competenţa de soluţionare a cererii formulată de Dadom Saluser S.R.L.-D în contradictoriu cu pârâta R. C., în favoarea Tribunalului Botoşani. Fără cale de atac. Pronunţată în şedinţă publică", se arată în motivarea magistraţilor. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Uluitoarele ouă „închistrite” de Rogojești și faima lor europeană. Cum a ajuns un cătun din Botoșani capitală culturală!

astăzi, 11:47
1

Cătunul Rogojești, din județul Botoșani, nu are cine știe ce faimă în România, deși la nivel european este considerat un adevărat miracol cultural.Mica așezare este situată l...

Delicii sănătoase: secretul din spatele succesului laboratorului de patiserie "Cuptorul Nelei" (galerie foto)

astăzi, 11:05
111

Cu o viziune clară, Nela Andrici, inginer în industria alimentară, a înființat un laborator de patiserie specializat în produse din aluat dospit, oferind o gamă diversificată de...

Comercianții de carne prinși pe picior greșit de forțele de ordine, s-a lăsat cu amenzi de aproape 40.000 de lei!

astăzi, 10:46
51

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, cu sprijinul specialiștilor din cadrul Direcției Sanitar Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor și a Inspecto...