Un profesor din Botoșani are urgent nevoie de sânge! ”Să îl ajutăm să treacă peste această grea încercare!”

O grea încercare în familia unui profesor din Botoșani. El se află în aceste momente în spital, medicii pregătindu-l pentru o operație complicată.

Un profesor din Botoșani are urgent nevoie de sânge! ”Să îl ajutăm să treacă peste această grea încercare!”

Profesorul Dascălu Constantin Mirel, din Darabani, este cunoscut în rândul elevilor mai ales datorită activității sale artistice, el fiind și coordonator al unui ansamblu popular.

În prezent, profesorul se află în spital în urma unui nefericit eveniment, starea acestuia fiind gravă, dar stabilă.

Familia a făcut un apel către toți cei care pot dona sânge, în acest sens mobilizându-se și mulți dintre cunoscuți sau prieteni.

”Haideți să distribuim mai departe pentru a-l ajuta pe domnul profesor să treacă peste această grea încercare! Dacă este cineva care dorește să doneze sânge pentru domnul profesor și nu are cu ce merge la Botoșani, sa știți ca mâine ( 30 mai 2024 ), la ora 05:30 dimineața mă pornesc spre Botoșani!”, a transmis unul dintre cunoscuți.

Și fiica profesorului a făcut un apel:”Hristos a înviat! Starea tatălui meu este stabilă, dar are nevoie de mulți donatori de sânge. Cine este dispus să vină, îi rugăm să se prezinte la Centrul de Transfuzii al Spitalului Mavromati Botoșani, joi și vineri, la ora 7.30 dimineața. Grupa de sânge nu contează! Operația de bazin durează 8 ore și este nevoie de rezerve de sânge, cel puțin 20 de persoane. Cine reușește să vină, să menționeze neapărat numele. Vă mulțumesc din suflet!”.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Experiența unui tânăr agronom din Botoșani în Noua Zeelandă: ”Am învățat cum să lucrez cu sisteme de irigații, utilaje și softuri noi!”

astăzi, 10:50
16

Ștefan Emanuel Covaliu, un tânăr 24 de ani din Dorohoi, masterand al Facultății de Agricultură USV Iași, a ajuns în Noua Zeelandă la o multinațională care se clasează în to...

„Taxa pe lux” în România. ANAF anunță cum vor fi impozitate casele şi maşinile!

astăzi, 10:19
112

„Taxa pe lux” a intrat în vigoare şi casele/apartamentele mai scumpe de 500.000 de euro trebuie declarate la Agenţia Naţională de Administrare Fiscală (ANAF) până la fina...

Doliu în sănătatea botoșăneană: „Colegii aveau cuvinte de laudă la adresa ei... și pacienții o apreciau, și aparținătorii”

astăzi, 09:50
1050

Cristina-Iuliana Siminiceanu a activat la secția de Psihiatrie a Spitalului Județean „Mavromati” în cadrul Centrului de Sănătate Mintală pe funcția de psiholog. A plecat l...