Un profesor din Botoșani are urgent nevoie de sânge! ”Să îl ajutăm să treacă peste această grea încercare!”

O grea încercare în familia unui profesor din Botoșani. El se află în aceste momente în spital, medicii pregătindu-l pentru o operație complicată.

Un profesor din Botoșani are urgent nevoie de sânge! ”Să îl ajutăm să treacă peste această grea încercare!”

Profesorul Dascălu Constantin Mirel, din Darabani, este cunoscut în rândul elevilor mai ales datorită activității sale artistice, el fiind și coordonator al unui ansamblu popular.

În prezent, profesorul se află în spital în urma unui nefericit eveniment, starea acestuia fiind gravă, dar stabilă.

Familia a făcut un apel către toți cei care pot dona sânge, în acest sens mobilizându-se și mulți dintre cunoscuți sau prieteni.

”Haideți să distribuim mai departe pentru a-l ajuta pe domnul profesor să treacă peste această grea încercare! Dacă este cineva care dorește să doneze sânge pentru domnul profesor și nu are cu ce merge la Botoșani, sa știți ca mâine ( 30 mai 2024 ), la ora 05:30 dimineața mă pornesc spre Botoșani!”, a transmis unul dintre cunoscuți.

Și fiica profesorului a făcut un apel:



”Hristos a înviat! Starea tatălui meu este stabilă, dar are nevoie de mulți donatori de sânge. Cine este dispus să vină, îi rugăm să se prezinte la Centrul de Transfuzii al Spitalului Mavromati Botoșani, joi și vineri, la ora 7.30 dimineața. Grupa de sânge nu contează! Operația de bazin durează 8 ore și este nevoie de rezerve de sânge, cel puțin 20 de persoane. Cine reușește să vină, să menționeze neapărat numele. Vă mulțumesc din suflet!”.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

FC Botoșani, victorie în „Derby-ul Moldovei” înainte de începutul SuperLigii!

Duminică, 7 Iulie 2024
303

Deși mai sunt câteva zile până la startul viitoarei ediții de campionat, moldovenii au disputat un nou meci amical în cursul zilei de duminică (7 iulie), chiar împotriva un...

Complex comercial salvat de pompierii botoșăneni din calea flăcărilor! (foto)

Duminică, 7 Iulie 2024
1336

Un complex comercial de pe Calea Națională din municipiul Botoșani a fost salvat de pompieri, duminică, din calea flăcărilor. Un incendiu, pornit de la gunoiul menajer, s-a extins la peretele co...

Evenimente organizate de Arhiepiscopia Iașilor: PS Nichifor Botoșăneanul vine la Botoșani să sfințească o casă parohială!

Duminică, 7 Iulie 2024
454

În perioada 7 – 13 iulie vor avea loc mai multe evenimente organizate de Arhiepiscopia Iașilor.Cercuri pastorale și conferințe la BotoșaniDuminică, la Biserica Parohiei &bdqu...