Un copil de trei ani poate învinge cancerul cu ajutorul oamenilor de bine

Un copil de trei ani poate învinge cancerul cu ajutorul oamenilor de bine

Cea mai mare suferință a unui părinte este să-și vadă copilul în agonie. Nu există pedeapsă mai mare și nu există cuvinte suficiente pentru a descrie drama acestor oameni.

Născut parcă sub semnul ghinionului și condamnat de la o vârstă atât de fragedă la suferință, David Caragea, la nici 3 ani împliniți, este un învingător, al cărui rival, cancerul, îi răpește dreptul de a trăi cele mai frumoase clipe și de a se bucura de copilărie.

Această boală îl macină de ceva timp iar cazul sau a fost preluat de Asociația „Salvează o inimă”, al cărui coordonator, Vlad Plăcintă, a organizat o campanie de strângere de fonduri încă de anul trecut.

Diagnosticat cu neuroblastom grad IV, cel mai răspândit tip de cancer la copiii nou-născuți, David a îndurat numeroase ședințe de chimioterape, slăbindu-i corpul firav, iar operația chirurgicală de îndepărtare s-a realizat în urmă cu câteva luni, chiar înainte cu o zi de a împlini 2 ani.

După o perioadă în care părea că își revine, veștile groaznice au început să apară din nou, iar coșmarul pare că a reînceput. Luna trecută părinții lui David au aflat că tumora a recidivat iar toate eforturile depuse până atunci au fost în zadar. Cu câteva zile în urmă, David a fost  operat la coloană și supus altor tratamente care l-au slăbit și mai rău.

Astăzi, părinții lui David au nevoie disperată de ajutor pentru a-și salva pruncul iar fiecare donație reprezintă  un pas înainte pentru dobândirea dreptului la viața a unui copil greu încercat de soartă.

Exersăm si încercăm să îl convingem să facă exercițiile...Astăzi nu am reușit să facem toate cele opt exerciții din oră în oră pentru că a fost epuizat și nu a vrut să coopereze... Chimioterapia va continua și mâine, iar în vederea externării nu știm când și dacă se va întampla, ținând cont de starea lui actuală. Nu are deloc putere să mănânce, să vorbească și nici măcar să tușească... După ce va termina cele trei zile de tratament sperăm să primim vești despre cum răspunde la tratament. Nu vrea să se dezlipească de mamica lui, este încă foarte speriat după tot ce i sa întamplat și plânge daca mami sau tati dispar din raza lui vizuală. Vă mulțumim că ne sunțeti alături și vom încerca să postăm cât mai rapid informațiile pe care le primim. Va pupam de 1.000 de ori”, a fost mesajul transmis de către părinții micuțului David.

Donații se pot face:

Denumire entitate: Asociatia “SALVEAZA O INIMA”
Cod de inregistrare fiscala: 31015982

Cont (IBAN) bancar:

Cont RON: RO 05 BTRL 0070 1205 W828 70 XX

Cont Euro: RO 28 BTRL EUR CRT 00 W828 7001

CONT USD: RO 68 BTRL USD CRT 00 W828 7001

COD SWIFT: BTRLRO22

COD BIC: BTRL

Banca Transilvania Botoșani

Vă rugăm să specificați numele de familie (Caragea) al copilului pentru care faceți donatia!

(Anca Savel)

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Grenadă defensivă descoperită de un bărbat într-o pădure din județ! (Foto)

astăzi, 18:51
165

O grenadă de mână defensivă a fost găsită în această după - amiază de un bărbat într-o pădure din localitatea Lozna. Acesta era la plimbare cu familia când a observat...

Risc de inundații pe râul Jijia și afluenții acestuia, Cod Galben până astăzi la ora 24.00, anunță hidrologii!

astăzi, 18:02
312

În acest context, ISU Botoșani a luat măsurile necesare pentru prevenirea și gestionarea operativă a potențialelor situații de urgență.Evoluţia fenomenelor hidrologice prognozate es...

Universitatea Craiova - FCSB, astăzi de la ora 21:00

astăzi, 17:08
71

Universitatea Craiova și FCSB se întâlnesc în această seară în etapa a opta a play-off-ului Superligii.Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!...