SMS de 2 Euro la 8832 cu textul "Rebecca": Zambetul unui copil va fi redat datorita dumneavoastra! Un simplu SMS îi poate salva viața!

SMS de 2 Euro la 8832 cu textul "Rebecca": Zambetul unui copil va fi redat datorita dumneavoastra! Un simplu SMS îi poate salva viața!

Asociația Salveaza o inimă a început o nouă campanie de strângere de fonduri de data aceasta pentru  micuța Toma Rebecca, aceasta fiind diagnosticată cu scolioză toraco-lombară severă. 

Micuța Toma Rebecca, de numai 12 ani, a fost diagnosticată, in urma unor consultații cu scolioză gravă; doctorii recomandându-i mai multe ședințe de terapie și utilizarea unui corset tip Milwaukee. După o mai lungă perioadă de tratament, rezultatele nu au fost cele asteptate de către familie. 

În urma unor investigații amănunțite la o clinică din Munchen (Poliklinik Klinikumrechts der Isar), doctorul Heiko Koller a diagnosticat-o cu  scolioză toraco lombară severă.

Costurile estimative ale operației și recuperării sunt de 46.500 de euro, bani care sunt imposibil de strâns doar de către familie. 

Cum o putem ajuta pe Rebecca?

Cine vrea sa ii ofere Rebeccăi o mâna de ajutor, poate trimite SMS de 2 Euro la 8832, cu textul “Rebecca”. Fiecare mesaj trimis inseamna o şansa in plus pentru sanatatea şi viitorul fetiţei. De asemenea, donaţiile pot fi facute şi online, pe https://salveazaoinima.ro/campaigns/rebecca-toma/ , prin transfer bancar, in conturile Asociaţiei “Salveaza o inima”: 

RO05BTRL00701205W82870XX (cont in lei)

RO28BTRLEUR CRT00W8287001 (cont in Euro)

RO68BTRLUSDCRT00W8287001 (cont in dolari) 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cine plătește dacă te inundă vecinul: legea spune clar!

astăzi, 15:00
31

Atunci când te confrunți cu o inundație în apartament cauzată de unul dintre vecini, este important să acționezi rapid și eficient pentru a minimiza pagubele și pentru a stabili cin...

Primii fermieri despăgubiți în acest an din cauza secetei și a grindinei. ”Am fost la un fermier din județul Botoșani…”

astăzi, 14:25
58

Echipele din cadrul Clubului Fermierilor Români (CFRO) Broker de Asigurare au un program încărcat în aceste zile în care se fac constatări în câmp acolo unde ferm...

Expoziția „Sacrul în artă” la Muzeul ”Ștefan Luchian” din Ștefănești!

astăzi, 13:29
26

Într-o perioadă cu profunde valențe spirituale, demersul expozițional devine un gest firesc de pioșenie în fața divinității, concretizat prin aducerea în fața publicului a un...