Șapte frați orfani de mamă, ajutați de jandarmi

Șapte frați orfani de mamă, ajutați de jandarmi

O echipă din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean (IJJ) din Botoșani a adus o undă de bucurie unei familii greu încercate. Șapte frați au rămas în grija tatălui, după ce mama le-a fost răpusă de o boală cruntă.

Mai mult decât atât, familia, din localitatea Orășeni Deal, duce un trai de subzidență. Un jandarm consătean a venit însoțit de câțiva colegi binevoitori, pentru a oferi sprijin.

,,‹‹De unde luăm noi altă mamă, dacă mama noastră s-a dus la Doamne-Doamne?››. Acestea sunt vorbele spuse de un băiețel din localitatea Orășeni, a cărui mamă a trecut la cele veșnice în toamna acestui an. Am aflat despre această familie greu încercată de soartă de la un coleg care locuiește în aceeași localitate și am încercat, măcar în pragul sărbătorilor de iarnă care se apropie, să le întindem o mână de ajutor.

După cum ne-a povestit tatăl, una dintre fiice a avut neapărată nevoie de un consult oftalmologic, în urma căruia a trebuit să îi cumpere ochelari de vedere, prețul acestora nefiind de neglijat și afectând serios bugetul și așa foarte redus al familiei, astfel că sprijinul financiar a venit exact când aveau cea mai mare nevoie de el.

Ne bucurăm că am reușit să aducem un zâmbet pe fețele copiilor și sperăm ca sărbătorile sfârșitului de an să fie și pentru ei cât mai apropiate de normalitate”, a relatat Dan Izotov, purtătorul de cuvânt al IJJ.

 

Spune-ne opinia ta