Nicoleta are 11 ani și are nevoie de prieteni. Mulți prieteni care să o ajute să trăiască!

Nicoleta, o fetita de 11 ani, pana acum mai bine de doua saptamani a fost sanatoasa, voioasa, plina de energie, dar acum trece printr-o perioada foarte grea din cauza bolii cumplite de care sufera.

Nicoleta are 11 ani și are nevoie de prieteni. Mulți prieteni care să o ajute să trăiască!

Tragedia familiei a inceput acum o luna, cand mama a depistat sange in urina si dureri abdominale. In urma unei ecografii, s-a observat o formatiune in vezica urinara si au fost trimisi de urgenta la spitalul din Sf. Maria din Iasi, unde, dupa mai multe investigatii – CT, cistoscopie,ecografie, biopsie – i s-a pus cumplitul diagnostic: RABDOMIOSARCOM EMBRIONAR BOTRIOID DE VEZICA URINARA (tumora maligna la vezica si uretere).

Parintii au continuat investigatiile la Spitalul Fundeni in Bucuresti, unde din pacate s-a pus acelasi diagnostic. Dupa mai multe discutii, parintii au ales sa inceapa tratamentul in strainatate, insa costurile pentru chimioterapie, radioterapie depasesc cu mult posibilitatile familiei – 40.000 euro.

Parintii sunt disperati, nu vor sa isi piarda scumpa lor fetita si ne implora sa ii ajutam sa stranga fondurile necesare!

Donații se pot face:

Denumire entitate:  Asociatia “SALVEAZA O INIMA”
Cod de inregistrare fiscala:  31015982

Cont (IBAN) bancar:

Cont RON: RO 05 BTRL 0070 1205 W828 70 XX

Cont Euro: RO 28 BTRL EUR CRT 00 W828 7001

CONT USD: RO 68 BTRL USD CRT 00 W828 7001

COD SWIFT: BTRLRO22

COD BIC: BTRL

Banca Transilvania Botosani

Va rugam sa specificati numele de familie al copilului pentru cine faceti donatia (BORHAN)

Donatorii vor fi specificati pe pagina campaniei

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Exercițiu cu forțe și mijloace în teren al pompierilor ISU în municipiile Botoșani, Dorohoi Săveni! (Foto)

Joi, 25 Aprilie 2024
111

În același timp, au fost cuprinse de flăcări o stație de transfer deșeuri din municipiul Dorohoi și o vulcanizare din orașul Săveni.Acesta a fost scenariul unui exercițiu cu forțe ...

Acțiune de prevenție a polițiștilor în stațiile CFR Botoșani și Leorda, au discutat și cu călătorii din trenuri! (Foto)

Joi, 25 Aprilie 2024
79

În cadrul activităților desfășurate au fost transmise recomadări cu privire la comportamentul pe care trebuie să îl adopte cetățenii pentru a nu deveni victime ale faptelor antisoc...

„Satul meu în cărți și ie”, activitate dintr-un proiect care a reunit școli din județul Botoșani și Republica Moldova (Foto)

Joi, 25 Aprilie 2024
243

Școala Gimnazială Nr. 1 Albești, Școala Gimnazială Nr. 1 Sulița și Gimnaziul Step-Soci, raionul Orhei din Republica Moldova au desfășurat o nouă activitate în cadrul proiectului transf...