Mobilizare pentru „5.000 de zâmbete”. Un cunoscut interpret se alătură campaniei

Mobilizare pentru „5.000 de zâmbete”. Un cunoscut interpret se alătură campaniei

Campania „5.000 de zâmbete”, derulată de Asociația „Grup Civic” pentru copiii vulnerabili din județul Botoșani, atrage susținerea unora dintre cele mai cunoscute întreprinderi și voci publice.

Asociația își propune să ofere cadouri în preajma sărbătorilor de iarnă acelor copii din mediul rural, crescuți în familii defavorizate. Inițiatorul proiectului spune că este nevoie de circa 150.000 de lei pentru achiziționarea darurilor. Beneficiarii au fost selectați de Inspectoratul Școlar Județean, în baza datelor de care dispune.

Există mai multe urne pentru colectarea donațiilor în locații puse la dispoziție de parteneri: Uvertura Mall, Facefood, Frizeria „La brici”, Volver Outlet, salonul „Ramonique Beauty”, Alino Foto Studio, Hair Studio, „Meseriașul” și compania de transport în comun „Microbuzul”.

„Vreau să le mulțumesc tuturor celor care au avut disponibilitatea de a ne sprijini în aceste demersuri. Indiferent de domeniul de activitate sau dimensiunea afacerii, acești oameni ne arată că bunătatea primează!”, a transmis președintele „Grupului Civic”, Daniel Câșlariu.

Interpretul Dan Doboș s-a alăturat campaniei și a postat pe rețelele de socializare un videoclip de promovare a acesteia.

Donații pot fi făcute și în conturile:

*RO03BTRLRONCRT0530156401 (lei)

*RO50BTRLEURCRT0530156401 (euro)

*RO08BTRLGBPCRT0530156401 (GBP)

*Codul Swift BTRLRO22.

Tranzacțiile trebuie să conțină specificația „5000 de zâmbete”.

 

Spune-ne opinia ta