Lecție de umanitate oferită de două fetițe din Botoșani

Lecție de umanitate oferită de două fetițe din Botoșani

Cazurile sociale prezentate de Vlad Plăcintă, coordonatorul Asociației “Salvează o inimă” au impresionat două fetițe din Botoșani iar lecția de viața oferită oamenilor de aceste copile reprezintă un bun prilej de conștientizare mai profundă și de aplecare asupra semenilor aflați în suferință.

Maria Emma și Alexandra Ioana au vândut ieri limonadă în cartierul Alfa Land din Botoșani iar suma obținută va fi donată Asociației „Salvează o inimă” cu scopul de a întinde o mână de ajutor persoanelor pentru care și cel mai mic ajutor financiar contează nespus.

„De fiecare dată copiii ne dau exemplu cum să ne ajutam aproapele. Când nouă celor mari ne este rușine sau lene să dăm o distribuire sau să donăm măcar 2 euro lunar, două fetițe cu suflet mare, Maria Emma și Alexandra Ioana, au vândut astăzi limonadă în cartierul Alfa Land din Botoșani și vor ca suma obținuta (404 lei) de ele să o doneze pentru un caz din cadrul  Asociației “Salvează o inimă”, a transmis Vlad Plăcintă, coordonatorul Asociației “Salvează o inimă”.

 

Spune-ne opinia ta