Gabriel, tânărul din Botoșani care își vrea ”viața” înapoi!

Gabriel luptă pentru sănătate și pentru o viață normală. Secătuiți financiar, Gabriel și mama lui ar avea nevoie de o sumă de minimum 20.000 de lei pentru a relua investigațiile și a găsi o soluție salvatoare pentru problemele de sănătate pe care Gabriel le întâmpină.

Deocamdată părerile medicilor sunt contradictorii, sunt necesare investigații suplimentare costisitoare pentru a se lua o hotărâre, însă problemele cu care Gabriel se confruntă nu îi permit să lucreze pentru a încerca să strângă banii necesari.

Gabriel este un tânăr de 21 de ani, din Botoșani, a cărui viață a fost crunt zdruncinată de boală și un diagnostic de tumoră cerebrală. După evaluări RMN și EEG, s-a identificat un proces expansiv intranevraxial localizat temporal intern stâng, cu componență chistică multiloculată.

Dintr-un copil muncitor, respectuos, extrem de sociabil, care ar fi vorbit și ajutat chiar și firul ierbii care îi ieșea în cale, s- a transformat într-o persoană închisă, suferindă, care a renunțat chiar și la marea pasiune de a se plimba cu bicicleta, a rămas fără prieteni, fără serviciu, fără posibilitatea de a-și continua studiile și toate din cauza bolii.

S-a luptat cu o mare instabilitate emoțională, stări psihotice cu halucinații auditive care l-au chinuit zilnic, cu cuvinte dure, greu de suportat, cu anxietate, cu tremur care îi îngreuna deplasarea, iar alături o are doar pe mama lui hotărâtă să îl ajute să își recapete sănătatea.

Haideți să le dăm o mână de ajutor, să le dăm șansa de a continua investigațiile și tratamentul, de a efectua intervenția chirurgicală și de a trece prin procesul de recuperare. Să îi ajutăm să se concentreze pe lupta cu boala și nu pe lupta de a supraviețui cu 2000 de lei lunar, întrucât și capacitatea de muncă a mamei este impactată de faptul ca este unicul sprijin al fiului.

Donațiile se pot face direct în contul lui Gabriel:

Titular: ALBOTA COSMIN GABRIEL

Cont: RO20 RZBR 0000 0600 1987 9795

Raiffeisen Bank

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Campanie de informare a elevilor cu privire la normele de siguranță, desfășurată de jandarmi în Botoșani și în alte două localități!

Saturday, 7 September 2024

Activitatea s-a desfășurat în cadrul campaniei de informare „Școli în siguranță", premergătoare deschiderii anului școlar 2024 – 2025, și a constat în discu...

Transportul copiilor în mașină: Ce spune Codul Rutier!

Saturday, 7 September 2024

Dar, la fel de important, Codul Rutier stabilește de la ce vârstă au voie copiii în mașină, indiferent de locul pe care îl ocupă. Conform legii, copiii care nu au împli...

Valeriu Iftime: „Mergem înainte, la fel de hotărât!”

Saturday, 7 September 2024

Cam asta a fost reacția mea când am citit postarea doamnei Federovici, în care sunt acuzat de misoginism. Confuzie totală A trebuit să citesc de două ori ca să mă asigur că mintea n...