Eveniment caritabil pentru copiii defavorizați din Dorohoi

Eveniment caritabil pentru copiii defavorizați din Dorohoi

La Cinema Melodia Dorohoi, în zilele de 9 și 10 decembrie 2022, orele 13.00-18.00, unde va fi un eveniment cum nu a mai fost altul in oraș, unde copilașii se vor distra și vor ajuta și pe alți copilași defavorizati.

Acest eveniment își propune să facă din sărbătoarea Crăciunului, un prilej de bucurie pentru toții copii. Din dorința de a oferi mai departe din puținul nostru, de a empatiza cu copilași mai puțini norocoși la care Moș Crăciun nu este mereu prezent.

Multe surprize, mult dans, fapte bune, spiridusii muncitori ai moșului, Moș Crăciun, filme muzicale(Cinema Melodia), povesti de odinioară, colinde, ateliere de creație, pictura, desen,scrisori lui Moș Craciun, dans și pictura pe fata cu Floricika Clovnicika, hande made(globuri, spiriduși, Fairy Dolls cu Ana Camelia Mihăilă Andrieş, foto, lumea jucăriilor, decor de poveste cu Yasmine Alina, dulciuri oferite de Cofetăria Savorette prin Lacramioara Viziteu,dulciuri oferite Mami Prajitureste și tot ce e nevoie pentru a sărbători venirea Crăciunului.

Multe, multe surprize și invitați surpriză ! Vino si tu alături de noi!

Acces gratuit în funcție de numărul de locuri disponibile.

Bilet/întrare: o mică donație in urna de la intrare stabilită de tine împreună cu copilașul tău pentru un alt copil, sau mici donatii dulciuri și jucării în cuțitele special amenajate din interior. 

Ulterior aceste donații vor fi împărțite alături de voluntari în cadrul Campaniei ,,Cutiuta Fermecată,, organizată de Asociația Umanitara Simona Elena si Voluntarii, copilașilor mai puțin norocoși. 

Locurile sunt LIMITATE, în funcție de capacitatea Sălii și a numărului de copii care vor veni la acest Eveniment.

Acceptam și grupuri mai mari de copii de la scoli, grădinițe, alte asociații și vă rugam să ne contactati în prealabil despre sosirea d-voastră să ne putem organiza. 
Tel:0040757139794 Simona Elena 

Multumim si vă asteptam cu drag!
Pentru alte informații sau donatii pentru eveniment:
0757139794 Simona Elena 
0749303838 Miruna Antochi-Sandu

(Comunicat de presă)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Atât istoricul general, cât și daunele suferite de mașini pot fi verificate online pe site-ul RAR. Care sunt pașii necesari

Duminică, 29 Ianuarie 2023
378

Cei interesați pot afla acum online atât istoricul unei mașini înmatriculate în țara noastră, cât și avariile suferite de aceasta în timp, prin intermediul unei apli...

FCSB – Farul Constanța, ora 19.00! Derby cu miza de titlu în Superligă

Duminică, 29 Ianuarie 2023
122

Cel mai tare duel al etapei 23 din Superligă este cel dintre FCSB și Farul Constanța, ocupantele locurilor trei, respectiv doi din campionat, la început acestei etape. Indiferent de rezultatu...

Mii de timbre de acciză și etichete de băuturi alcoolice confiscate la intrarea în țară

Duminică, 29 Ianuarie 2023
189

Poliţiştii de frontieră din Punctul de Trecere a Frontierei Stânca împreună cu lucrătorii vamli au depistat asupra unui bărbat, cu cetăţenie Republica Moldova, mii de timbre de acc...