Drama unei familii din județul Botoșani care și-a pierdut trei bebeluși

Drama unei familii din județul Botoșani care și-a pierdut trei bebeluși

Vica și Maricel Apintilesei, sunt din comuna Durnești, județul Botoșani, iar de când se știu nu au avut momente de fericire, trăind aproape toată viața în chin și durere.

S-au cunoscut în urmă cu mulți ani și au hotărât să-și unească destinele în speranța că vor trece mai ușor peste neajunsurile cu care se confruntau. Au pornit cu credința că totul se va remedia iar lucrurile vor intra pe făgașul normal.

Dar, din păcate, abia când s-au căsătorit a început cu adevărat chinul lor. Familia își dorea să aibă copii care  să le mângâie viața chinuită și să le umple golul din inimă.

Nu după mult timp, femeia a rămas însărcinată dar bucuria de a fi părinți nu a durat prea mult. După nici șase luni de la naștere, pruncul s-a stins în brațele mamei devastată de durere.

După doi ani de la deces, femeia a rămas din nou însărcinată dar pruncul li s-a stins după numai trei luni de viață.

Vica și Maricel au fost binecuvântați și cu al treilea copil dar care nu a reușit să-și bucure părinții decât o lună de zile.

De atunci, viața soților Apintilesei s-a schimbat din rău în și mai rău. Oameni harnici, cei doi soți au muncit pe unde au putut ca să câștige o pâine și să-și amenajeze căsuța în care locuiesc acum.

Imediat după moartea copiilor, starea de sănătate a bărbatului s-a înrăutățit lăsându-l fără puteri. Chiar și așa, muncește pe unde poate și nu să dă bătut chiar dacă, de multe ori, ambulanța îl preia de acasă în stare critică.

Nici biata femeie nu este mai bine. În urmă cu câțiva ani, doamna Vica a suferit un accident, iar ambele mâini i-au fost puse în ghips. Din cauza faptului că acesta nu a fost prins corect, în prezent femeia abia mai poate să-și folosească mâinile iar durerile pe care le are în fiecare zi sunt extrem de mari.

Din banii câștigați, cei doi soți abia reușesc să pună ceva  pe masă. Nici vorbă de tratament sau investigații medicale care ar costa mult peste venitul de 200 lei care le intră lunar în casă.

Chiar dacă situația financiară este precară, gospodăria familiei este îngrijită, cei doi soți reușind să o păstreze atât cât pot, în cele mai bune condiții.

Persoanele care vor să ajute această familie, fie cu alimente, bani sau alte obiecte, pot cere mai multe informații la numărul de telefon al familiei Apintilesei (0761256883).

Cazul se află în atenția Andreei Ursu, realizatoarea emisiunii Inimă pentru inimă, din cadrul postului local de televiziune Somax Tv.

 

 

 

Spune-ne opinia ta