Copilul de trei ani, născut cu malformație pe cord, are în continuare nevoie de ajutorul semenilor

Copilul de trei ani, născut cu malformație pe cord, are în continuare nevoie de ajutorul semenilor

Daniel are numai trei ani și viața sa depinde de oamenii din jur și de cadrele medicale. Micuțul a fost diagnosticat cu o malformație la nivelul inimii.

Deși a fost în urmă cu câteva săptămâni la Iași, pentru a efectua mai multe investigații, rezultatele nu au fost cu cele așteptate și trebuie să meargă, iar, la Suceava, pentru încă o serie de investigații medicale și operația care i-ar reda sănătatea.

Mama copilului spune că pe 29 octombrie are programare la Spital la Suceava pentru operația lui Daniel, însă nu deține banii necesari acestei intervenții, plus drumul și spitalizarea acolo.

„Dani a ieșit din spital, iar la inimă tot așa rău este. Pe 29 avem programare la Suceava la operație, dar nu avem bani”, a spus mama copilului.

Femeia apelează la oamenii care doresc să îi ajute cu orice, cu pampers, haine, lapte și mâncare.

Cei care vor să dea o mână de ajutor pot dona orice sumă într-unul dintre conturile familiei: RO37BTRLEURCRT0CF2509901 și RO90BTRLRONCRT0CF2509901. Mama poate fi contactată la numărul de telefon 0751669144.





 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Circ politic în ședința de CL, s-a lăsat și cu jigniri. Primar: „Pietrele mai lipsesc și crucea...” (foto, video)

Joi, 28 Martie 2024
675

În prag de campanie electorală politicienii nu mai țin cont de nimic. Ședința de Consiliul Local a Primăriei municipiului Botoșani din cursul zilei de joi, 28 martie 2024, s-a lăsat cu o ...

Calvar pentru șoferi pe strada Pacea, consilier nemulțumit de... asfaltare (foto, video)

Joi, 28 Martie 2024
477

În plenul ședinței de Consiliul Local de luna trecută, consilierul Maxim Maricel s-a declarat nemulțumit de faptul că nu intervine nimeni pe strada Pacea, acolo unde șoferii se „chin...

Zilele municipiului Botoșani sub semnul întrebării, consilierii nu au votat proiectul: „A picat, clar. Bucurați-vă” (foto, video)

Joi, 28 Martie 2024
349

Raluca Curelariu, consilier local din partea partidului USR – Filiala Botoșani, a avut o interpelare în acest sens, punând spre dezbatere un amendament la acest proiect.„N...