Campanie pentru elevii defavorizați din Botoșani. „Ajută un copil să continue anul școlar!”

Campanie pentru elevii defavorizați din Botoșani. „Ajută un copil să continue anul școlar!”

Asociația Creștină „Pentru tine” a inițiat o campanie de strângere de fonduri pentru achiziționarea unor laptopuri sau tablete necesare copiilor defavorizați pentru desfășurarea orelor de curs în sistem online. Prin proiectul „Ajută un copil să continue anul școlar!”, oamenii generoși sunt invitați să doneze, sub formă de donație financiară sau prin oferirea unui dispozitiv funcțional.

„Știai că în județul Botoșani există mii de copii aflați în imposibilitate de a continua anul școlar pentru că nu se pot conecta la orele online? Tu îi poți ajuta! Ai o tabletă sau un laptop funcțional pe care nu le mai folosești? Donează-le copiilor din Botoșani!  Ajută-i să încheie anul școlar, făcând posibilă participarea lor la lecțiile școlare online! Puteți de asemenea să donați în conturile Asociației Pentru Tine, iar noi vom folosi toți banii pentru a cumpăra laptopuri sau tablete copiilor! Pe lângă aparatura tehnică, Asociația îi va ajuta tot online cu temele și vor desfășura și alte activități educative”, au transmis reprezentanții organizației.

Laptopurile și tabletele pot fi trimis la adresa: Str. l. C. Brătianu, nr. 104, din municipiul Botoșani. Asociația poate fi contactată la adresa de mail asociatiapentrutine@gmail.com.

„Pentru donatori – putem trimite într-un mesaj privat imagini cu copilul care a beneficiat de laptopul/tableta donată!”, au adăugat reprezentanții ONG-ului.

Cum se poate dona:

Contul de PayPal: asociatiapentrutine@gmail.com

Prin transfer bancar:

ASOCIATIA CRESTINA "PENTRU TINE"

Cod fiscal: 26133337

IBAN: RO90RNCB0730112295760001 (RON)

IBAN: RO63RNCB0730112295760002 (EURO)

SWIFTCODE: RNCB ROBU

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Botoșăneanul care se dădea polițist număra ”mita” la vedere și îi garanta proxenetului: ”Procurorul îi șmecher! Clasare!”

astăzi, 18:00
66

Falsul polițist din Botoșani a pretins 23.000 de euro de la un proxenet ca să-i pună o vorbă bună la un așa-zis ”procuror” care ar fi instrumentat dosarul în care era acuzat d...

Campionat național cu 16 medalii obținute de sportivii din Botoșani!

astăzi, 16:43
100

În perioada 19-20 aprilie 2024, sportivii legitimați la secția de Taekwondo WT a Clubului Sportiv Botoșani, precum și cei ai Asociației Brilliant Taekwondo Sporting Club, au participat, &ic...

Au plecat la Dorohoi, iar în urma lor a urmat dezastrul: Blocul evacuat, bunuri distruse, mii de lei topiți!

astăzi, 15:49
938

Printr-un apel la 112, pompierii au fost anunțați că iese fum de pe geamurile unui apartament. Se pare că proprietarii au plecat până în municipiul Dorohoi, județul Botoșani, iar &i...