Apel la rugăciune pentru Mihai: ”Următoarele ore sunt decisive!”

Aflat în stare gravă la ATI, în urma unui accident rutier, Mihai luptă pentru viață. El are nevoie și de rugăciunile noastre pentru a depăși situația critică și a se întoarce acolo unde îi este locul: în Catedrala Mitropolitană din Iași.

Mihai Semeniuc este membru al Corului Byzantion și psalt al Catedralei Mitropolitane din Iași. Acum, tânărul se află în grea încercare după un grav accident de mașină.

Sute de oameni se roagă pentru sănătatea lui Mihai, în mediul virtual fiind făcute numeroase apeluri la solidaritate, inclusiv de la botoșănenii care îl cunosc pe tânărul aflat în grea încercare. ”A avut un accident de mașină. A fost operat, dar a făcut peritonită și este la ATI. Următoarele 24 de ore sunt decisive”, transmite un apropiat al lui Mihai.

”Vă rog mult, puneți numele lui pe grupurile de rugăciune cât mai urgent”, este și mesajul preotului Teofan, din Iași.

”Întrucât rugăciunea este izvor de vindecare și alinare, purtând în sine harul lui Dumnezeu, ea poate înălța orice suflet din neputință și suferință”, scriu și colegii lui Mihai, din Grupul Psaltic Tronos.


 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Nova Apaserv: Se întrerupe furnizarea apei în mai multe localități!

astăzi, 13:03

S.C. Nova Apaserv S.A. Botoșani informează  că, Administrația Națională Apele Române -Exploatarea Complexă Stânca Costești are programate lucrări de  racordare la noua c...

De la neînțelegeri la bătaie, ce a pățit un botoșănean după ce și-a agresat soția!

astăzi, 12:31

Polițiștii din cadrul Poliției Botoșani au montat un dispozitiv electronic de monitorizare, unui bărbat de 52 de ani, ca urmare a săvârșirii de către acesta a infracțiunii de violență...

Afacerea din Botoșani care atrage turiști: ”Încă mai găsim mâini muncitoare, inimi calde și zâmbete sincere!” (Foto, Video)

astăzi, 12:03

”Am întâlnit acolo oameni tare, tare gospodari, care au cei mai amuzanți struți pe care i-am văzut vreodată”, spune Tabi, un sucevean ajuns în Ibăneștii Botoșanilo...