Abandonați de mamă, trei copii crescuți de bunică trăiesc într-o sărăcie lucie. Familia are nevoie de ajutorul semenilor

Abandonați de mamă, trei copii crescuți de bunică trăiesc într-o sărăcie lucie. Familia are nevoie de ajutorul semenilor

O familie din satul Roșiori, comuna Răchiți, duce un trai de subsidență și are nevoie de ajutorul semenilor. Trei copii sunt crescuți de tată și bunică, iar neajunsurile îndurate le frâng aripile.

Cauza a fost semnalată de Andreea Ursu, cunoscută pentru implicarea în acțiuni umanitare. Ea spune că familia se află într-o situație de sărăcie extremă, cu toate că tatăl muncește cu ziua pentru a avea ce pune pe masă. Bunica nu are niciun venit, iar cei trei băieți au fost abandonați de mamă, după cum relatează apropiații.

„Apelul este făcut de un înger păzitor, al acestei familii. Dna Cornelia Iustin este cea care are grijă atât cât poate de acești 3 băieți, abandonați de mamă. Bunica de 59 de ani, împreună cu tatăl, au grijă de cei mici. Chiar dacă tatăl muncește prin sat cu ziua, neajunsurile sunt prea mari. Copiii sunt bine îngrijiți de bunica lor, se implică foarte mult. Ea este cea care îi duce și aduce de la școală, menționând că dansa nu concepe ca nepoții săi să nu meargă la școală”, a scris Andreea Ursu pe contul său de Facebook.

Ea a vizitat sâmbătă familia, ducând alimente și rechizite pentru copii, însă atrage atenția că este în continuare nevoie de ajutor. Cei care doresc să sprijine cauza sunt rugați să o contacteze pe Andreea, care îi va îndruma spre oamenii greu încercați de soartă.

 

Spune-ne opinia ta