USR a desemnat candidatul pentru Consiliul Județean Botoșani și lista de reprezenanți în cadrul deliberativului

USR a desemnat candidatul pentru Consiliul Județean Botoșani și lista de reprezenanți în cadrul deliberativului

Vineri a avut loc o întrunire județeană a USR Botoșani, în cadrul căreia a fost desemnat, prin vot, candidatul pentru președinția Consiliului Județean Botoșani, respectiv lista de consilieri în cadrul instituției.

Rezultatul voturilor numărate l-a desemnat pe Andrei Drancă, președintele organizației județene, drept candidatul USR pentru conducerea Consiliului Județean, acesta obținând 46 de voturi. Pe locul al doilea s-a clasat Ady Hobjilă, cu 8 voturi.

Lista de consilieri supusă votului a fost alcătuită din Andrei Drancă, situat pe primul loc, urmat de Ady Hobjilă, Cristina Lăcătușu, Tudor Sârbu,Liviu Mirăuți, Cătălin Ursu,Ioana Miclăus, Maria Tuduruță, Eusebiu Iftode, Florin , Sergiu , Ancuța Mugurel , Constantin Leancă, Olimpiu Hornariu, Bogdan Nechita și Teodor Talpă.

„Încheiem ultima etapă din alegerile noastre interne. Ne-am desemnat delegații, urmează să intrăm în campania electorală, așa că multă putere de muncă și să fim uniți”, a subliniat Marcel Gheorghiță, candidatul USR la Primăria municipiului Botoșani, la finalul ședinței.

(Anca Savel)

 

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Astăzi este (și) ziua salvatorilor din întreaga lume: La mulți ani, bravi pompieri!

astăzi, 08:54
36

Pe 4 mai se sărbătorește Ziua Internațională a Pompierilor. Ei sunt cei care aduc speranță atunci când totul pare pierdut Indiferent de limba pe care o vorbesc, de naționalitate sau de c...

Calendar Ortodox: Sfânta şi Marea Sâmbătă; Sf. Mc. Pelaghia; Sf. Monica, mama Fericitului Augustin

astăzi, 08:17
22

Pelaghia era o fecioară foarte frumoasă, înţeleaptă şi plină de frica lui Dumnezeu, şi însuşi fiul împăratului se logodise cu ea. Auzind sfânta de la creştini de M&ac...

Cu lumânări aprinse în mâini, la slujba Înmormântării lui Hristos. Bisericile din Botoșani au fost pline în Vinerea Mare! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
533

Cu lumânări în mâini, ”dar cu inima aprinsă de dragoste”, cu chip smerit și cu decența cuvenită, credincioșii au asistat la una dintre cele mai tulburătoare moment...