Tot mai mulți botoșăneni rămân fără locuri de muncă. V. Iftime: Doamna Federovici, când o să înceapă să vă pese? Ce județ o să mai conducem dacă ne pleacă oamenii? (Video)

 

Cu atâtea fabrici care se închid, industria din Botoșani începe să se prăbușească. Nici nu mă miră. Cine s-o salveze, administrația care fuge și de cea mai banală dezbatere, care ne obligă să ne dezbrăcăm fără temei la evenimente publice și care defilează prin județ în timp ce botoșănenii nu au de unde bea apă?

Dacă vrem să oprim valul de botoșăneni care pleacă din județ, dacă vrem ca tinerii noștri să se formeze și să aducă plus-valoare comunității aici, la Botoșani, trebuie în primul rând să ne pese de botoșăneni. Ceea ce n-am văzut să se întâmple la PSD. Ați văzut vreo declarație despre subiect? De soluții nici nu mai zic…

Administrația actuală își arată fața doar când vine vorba de ceremonii și evenimente care îi pun într-o lumină bună. Când vine vorba de eșecurile la care au contribuit, când vine vorba de problemele cu adevărat importante, pur și simplu aleg să ignore. Or, dragi botoșăneni, asta e o lipsă de respect în primul rând față de voi. Doar o administrație absentă și detașată de comunitatea ei ar putea să acționeze astfel.

Doamna Federovici, când începem să luăm în serios problema oportunităților de muncă? Ce județ o să mai conducem dacă ne pleacă tinerii?

Pentru că PSD ignoră pur și simplu problemele județului pe care îl conduc de 4 ani, noi vom continua să vorbim despre acest subiect, vom continua să dezbatem soluții! Pentru că noi nu urmărim titluri și reputație de fațadă. Nouă ne pasă de substanța din spatele imaginii și vrem ca faptele să fie cele care vorbesc.

Pe 9 iunie începem să punem în aplicare o administrație care chiar e orientată spre botoșăneni. Care privește și pe termen lung și care chiar își dorește să facă o schimbare radicală. Pentru că, dragi botoșăneni, de asta avem nevoie dacă vrem să trecem Botoșaniul pe lista județelor dezvoltate!

Realizat la comanda PNL - filiala Botoșani. C.M.F. 21240015

 
 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cum se folosesc moldovenii de peste Prut de ”Marea Nordului” pentru a atrage turiștii din România! (Foto)

astăzi, 12:42
43

Mândria Botoșanilor, plaja de la Stânca mizează prea mult pe ”farmecul” natural al zonei, investițiile demne de secolul în care trăim fiind în continuare aștep...

Botoșănean reținut după ce a pipăit o fată pe stradă!

astăzi, 11:41
184

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani – Biroul de Investigații Criminale au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore, pe numele unui bărbat de 34 de ani, din municipiu...

Spectacolul despre elevul-erou Mugur Călinescu, premiat la Iași! (Foto)

astăzi, 11:15
163

Trupa de teatru Drama Club, a Colegiului Național ”A.T. Laurian” Botoșani, a participat în perioada 24-26 iunie la Festivalul Național de Teatru de Păpuși și Pantomimă de la P...