Primarul din Hudeşti a obţinut al optulea mandat consecutiv. „Nu sunt mândru”

Primarul din Hudeşti a obţinut al optulea mandat consecutiv. „Nu sunt mândru”

Primarul comunei Hudeşti din judeţul Botoşani, Viorel Atomei, a obţinut cel de-al optulea mandat consecutiv, el fiind cel mai longeviv ales local din judeţ.

Atomei, care deţine funcţia de primar din 1990, a candidat din partea PSD, fiind votat de 52,57% dintre alegătorii care şi-au exprimat corect votul la alegerile din 27 septembrie. El l-a devansat pe candidatul PNL, Dimitrie Cătălin Zlei, care a obţinut doar 32,55% din cele 2.617 voturi valabil exprimate. În competiţia electorală s-au înscris cinci candidaţi.

Viorel Atomei susţine că noul mandat nu este o surpriză, dar nici motiv de mândrie, ci o obligaţie suplimentară.

„Nu sunt mândru. E bine dacă pot să las ceva în urmă ... Faptele rămân, nu vorbele. Sper să fie un mandat cu realizări şi la final să nu dezamăgesc încrederea alegătorilor din comună", a declarat, pentru Agerpres, primarul din Hudeşti.

Viorel Atomei, în vârstă de 59 de ani, este profesor, însă în ultimii 30 de ani a făcut doar administraţie publică.

Comuna Hudeşti, situată în zona de Nord a judeţului Botoşani, la frontiera cu Ucraina, are 6.133 de locuitori, ea fiind compusă din satele Alba, Baranca, Başeu, Hudeşti, Mlenăuţi şi Vatra.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

S-a stins un fost primar din Botoșani. ”Un exemplu remarcabil pentru toți cei din jur” (Foto)

Vineri, 19 Aprilie 2024
919

Liberalul Costel Șoptică a transmis un mesaj de condoleanțe, alăturând deopotrivă cuvinte de apreciere pentru un ”brav coleg atât de valoros și dedicat oamenilor”.Ioa...

Hermannstadt - FC Botoșani 1-1! Ghinion teribil: pierdem două puncte în prelungiri

Vineri, 19 Aprilie 2024
280

FC Botoșani a reușit să obțină doar un punct în disputa cu Hermannstadt, din deplasare. Trupa lui Bogdan Andone a ajuns la șapte victorii în cinci meciuri de playout, dar păstrează șanse s...

Șapte firme se „bat” pentru proiectarea și execuția noului pod de la Zvoriștea, care face legătura între Suceava și Dorohoi!

Vineri, 19 Aprilie 2024
243

Șapte antreprenori și-au manifestat interesul pentru proiectarea și execuția unui nou pod în locul celui existent pe DN 29A, km 22+859, Zvoriștea, județul Suceava, după expirarea termenul...