PNL Botoșani, Valeriu Iftime: „Nu avem voie să uităm tragedia Alexandrei!” (video)

„Continuăm dezvoltarea"! Mai degrabă continuăm dezastrul din județul Botoșani…Spitale în care angajările se fac pe pile, locuri de muncă insuficiente, exod al populației de parcă am fi în război…

Am și eu o întrebare. Câte tragedii ar trebui să se mai scrie la Spitalul Mavromati, ca PSD să înceapă să își asume responsabilitatea și să propună soluții? A trecut aproape un an de la moartea Alexandrei și nu am văzut nicio implicare din partea PSD! Se laudă, în schimb, cu drumuri și autostrăzi, cu speranță că electoratul o să uite de nenorocirile care s-au petrecut în timpul mandatului lor. Oare cum vă puteți plimba prin județ cu această piatră de moară la gât? Eu nici nu aș putea să mai privesc oamenii în ochi, dar cinismul PSD bate orice!

Ați împânzit toate instituțiile de cunoscuți, doar să aveți mașinării de vot. Oamenii cinstiți și capabili nu au loc! Nici nu visează la instituții publice, visează la bilet de avion, nu mai văd speranța aici, ați furat orice speranță! Dacă nu ești ruda, pila cuiva, te chinui peste graniță! Asta a făcut PSD la Botoșani, o caracatiță care face victime!

Nu avem voie să uităm tragedia Alexandrei! Cu toată “experiența” lor, actuala administrație a dovedit că pur și simplu nu realizează care sunt prioritățile județului și că sunt incapabili să trateze cu seriozitate niște probleme-cheie.

Eu unul nu pot să uit ce s-a întâmplat acolo și, cu siguranță, în calitate de președinte al Consiliului Județean, m-aș ocupa de o analiză severă și completă a sistemului medical și aș trata fără pic de milă problema corupției din spitale!

Sunt viețile voastre, ale botoșănenilor, în joc! Deschideți larg ochii și opriți această caracatiță!

Duminică ieșim la vot și îi trimitem acasă pe cei care au închis ochii la tragediile care s-au scris sub conducerea lor! Duminică votăm pentru un nou capitol la Botoșani!

(C.M.F. 21240015)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Campanie de informare a elevilor cu privire la normele de siguranță, desfășurată de jandarmi în Botoșani și în alte două localități!

Saturday, 7 September 2024

Activitatea s-a desfășurat în cadrul campaniei de informare „Școli în siguranță", premergătoare deschiderii anului școlar 2024 – 2025, și a constat în discu...

Transportul copiilor în mașină: Ce spune Codul Rutier!

Saturday, 7 September 2024

Dar, la fel de important, Codul Rutier stabilește de la ce vârstă au voie copiii în mașină, indiferent de locul pe care îl ocupă. Conform legii, copiii care nu au împli...

Valeriu Iftime: „Mergem înainte, la fel de hotărât!”

Saturday, 7 September 2024

Cam asta a fost reacția mea când am citit postarea doamnei Federovici, în care sunt acuzat de misoginism. Confuzie totală A trebuit să citesc de două ori ca să mă asigur că mintea n...