PNL Botoșani, Alexandru Dumitriu: Și cartierele mărginașe din Dorohoi trebuie ajutate să se dezvolte și să arate bine, nu doar centrul (video)

PNL Botoșani, Alexandru Dumitriu: Și cartierele mărginașe din Dorohoi trebuie ajutate să se dezvolte și să arate bine, nu doar centrul (video)

Schimbarea care poate fi o carte câștigătoare pentru Dorohoi stă în puterea fiecăruia dintre voi și se apropie. După 16 ani de administrație PSD, sunt în cartierele mărginașe locuri uitate în timp, subdezvoltate, fără infrastructură – avem soluții pentru ele, așa încât oamenii să spună „am un viitor aici”!

Tot orașul trebuie să arate bine, nu doar centrul. Așa cum într-o casă nu alegi doar un loc anume pe care să-l faci să arate frumos ci te ocupi de toată locuința ta.

Fiecare om merită același tratament: trebuie ajutat centrul, dar și periferia, cu planuri concrete: utilități, infrastructură, locuri de joacă pentru copii.

Pentru asta, este nevoie însă de o administrație implicată, tânără și energică.

Stă în puterea voastră să faceți acea schimbare pe care mulți o așteaptă poate de o viață și care se poate dovedi cartea câștigătoare -  dar asul trebuie scos din mânecă și folosit, până să fie prea târziu.

(Realizat la comanda Partidul Național Liberal - filiala Botoșani. Cod mandatar financiar 21240015)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Atenționare meteorologică de instabilitate atmosferică până pe 3 iulie!

astăzi, 10:56
109

Județul Botoșani se va afla sub o atenționare meteorologică de instabilitate atmosferică, în perioada 02 iulie, ora 10:00 - 03 iulie, ora 10:00.Aceasta se va manifesta prin averse toren...

România – Olanda, mâine de la ora 19:00

astăzi, 10:29
37

Naționala României a terminat pe locul 1 în grupă și s-a calificat în optimile de finală unde va întâlni pe 2 iulie naționala Olandei.Vezi cotele Superbet pentru p...

Cod galben de caniculă și disconfort termic ridicat, meteorologii anunță o noapte tropicală!

astăzi, 10:00
119

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis un cod galben de caniculă, disconfort termic ridicat și temperaturi deosebit de ridicate.În Crișana, Banat, sudul Transilvaniei, Ol...