PNL a depus candidaturile pentru parlamentare: „Gândurile noastre se îndreaptă cu speranță către viitor”

PNL a depus candidaturile pentru parlamentare: „Gândurile noastre se îndreaptă cu speranță către viitor”

Miercuri au fost depuse la Biroul Electoral Județean dosarele cu candidaturile membrilor PNL pentru alegerile parlamentare din data de 6 decembrie 2020. Costel Șoptică, liderul PNL Botoșani, a declarat că a depus aceste liste cu mari speranțe pentru  economia României și pentru o dezvoltarea sănătoasă și sustenabilă.

„Astăzi, 20 octombrie 2020, Filiala PNL Botoșani a depus listele pentru Senatul României și pentru Camera Deputaților, în privirea alegerilor generale din 6 decembrie 2020. Am depus aceste liste cu mari speranțe pentru economia României în viitor, dezvoltată sănătos și sustenabilă”, a declarat Costel Șoptică.

Lista PNL la alegerile parlamentare desfășurate în data de 6 decembrie 2020:

Ordinea pentru Senatul României:

1. Cristian Achiței
2. Viorel Iliuță
3. Monica Adăscăliței
4. Eusebiu Cilibiu
5. Radu Lebădă

Ordinea pentru Camera Deputaților:

1. Costel Șoptică
2. Dan Oloeriu
3. Cristian Roman
4. Radu Grigoraș
5. Agnes Holcă
6. Monica Răileanu
7. Lucian Borfotină
8. Ovidiu Maxim

Liderul Filialei PNL Botoșani, Costel Șoptică, a menționat că obiectivul principal al partidului îl reprezintă realizarea celor două drumuri: Botoșani – Târgul Frumos și Botoșani - Ștefănești.

Gândurile noastre se îndreaptă cu speranță către viitor, atât din punct de vedere legislativ pentru tot ce înseamnă România și pentru tot ce ne propunem să realizăm noi, PNL, în România. Deja am câștigat la alegerile locale după cum bine știți și ne punem speranța și eu sunt chiar convins că cel puțin la nivel național vom câștiga alegerile și de această dată. Cel puțin, noi parlamentarii de Botoșani și în special noi cei de la PNL, vom face tot ce ne stă în putință pentru dezvoltarea județului. Avem ca obiectiv principal realizarea celor două drumuri și anume Botoșani – Târgul Frumos și Botoșani - Ștefănești. Vom face tot ceea ce ne stă în putință pentru ca lucrările bugetare să fie suficiente și ne vom preocupa ca și constructorii să ducă la îndeplinire aceste două obiective. Sper și cred într-un viitor mai bun! Doamne ajută!”, a completat Costel Șoptică.

La nivel județean, PNL își propune cinci mandate, respectiv două mandate de senator și trei mandate de deputați.

Întrebat de ce a  ales să candideze la Camera Deputaților și nu la Senat, Costel Șoptică a declarat că prezența lui Cristian Achiței pe primul loc la Senat va capacita mai bine aripa PNL, iar pe de altă parte această decizie a fost influențată și de alte obiective personale.

„Consider că prezența domnului Achiței pe primul loc la Senat va capacita mai bine aripa PNL care altfel poate nu ar fi tras la aceeași capacitate. Nu vă ascund că am să un obiectiv personal, și anume acela de a merge în Camera Deputaților și de a ocupa președenția unei comisii dragi mie. Sper să ajung acolo și să o ocup și să aduc un aport substanțial pentru toți românii și pentru botoșăneni, și am aici în vedere Comisia pentru agricultură”, a precizat Costel Șoptică.




 

 

Spune-ne opinia ta