Ionuț-Bogdan Cărăușu: Lupul își schimbă părul, dar năravul ba!

Acest proverb românesc se confirmă cu deasupra măsură, din păcate, în cazul consilierului PNL, domnul Daniel Botezatu.

Ne comunică domnia sa cu emfază, că duminică a fost însoțit de tineri frumoși, alături de care a împărțit fluturași prin oraș.

Păi, dacă ești profesor, de ce să nu te folosești de asta pentru a-ți face campanie cu niște tineri care îți sunt elevi? Doar domnul consilier PNL are o bogată experiență în acest sens.

Vă explic.

Prin prisma activităților pe care le-am desfășurat și le desfășor – preponderent cu tineri –, aflam acum vreo șase ani, că domnul profesor Botezatu își folosea elevii pentru a face imagine partidului în care activa.

Unii dintre voluntarii asociației noastre ne-au povestit indignați cum au fost duși la o activitate organizată de către domnul consilier PNL, Daniel Botezatu, pentru a constata ulterior că fotografiile făcute acolo au apărut într-o comunicare a Partidului Național Liberal, filiala Botoșani.

Cu alte cuvinte, domnul profesor Botezatu s-a folosit de propriii elevi (unii minori!!!), pentru a face imagine unui partid și pentru a face politică.

Când i-am atras atenția public, pe o platformă socială, cu privire la această problemă, domnia sa a ales să-mi șteargă comentariul și să mă blocheze.

Iată de ce avem nevoie de o depolitizare imediată a structurilor vitale pentru societatea românească.

Pentru ca astfel de politruci să nu mai acceadă niciodată în funcții din care să ne corupă tinerii și să ne fure viitorul.

(Comunicat Ionuț-Bogdan Cărăușu, C.M.F. 24240093)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un botoșănean agresiv cu propria mamă, reținut de polițiști pentru încălcarea ordinului de protecție!

Wednesday, 18 September 2024

În urma probatoriului administrat s-a stabilit faptul că acesta, în cursul zilei de marți, 17 septembrie a.c., a încălcat obligațiile impuse prin ordinul de protecție emis de o ...

Produse susceptibile a fi contrafăcute, confiscate de polițiști în Botoșani și alte două localități!

Wednesday, 18 September 2024

Imobilele aparțineau unor persoane din Botoșani, Dorohoi și Șendriceni, bănuite de comiterea infracțiunii de punerea în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau simil...

Spectacolul „Piese de rezistență” se joacă în acest sfârșit de săptămână la Teatrul „Mihai Eminescu” Botoșani

Wednesday, 18 September 2024

Regia artistică: Andrei Măjeri Scenografia: Șteff Chelaru Coregrafia: Victoria Bucun Sound design: Adrian Piciorea Video design: Andrei Cozlac Corepetitor: Incze Katalin Asistent ...