Ionuț-Bogdan Cărăușu, candidat independent pentru Consiliul Local: Incluziunea și Sănătatea

Următoarele două puncte din programul meu pentru Botoșani vizează Incluziunea și Sănătatea.

Incluziunea

Prin programul meu pentru Botoșani, îmi propun să reduc dificultățile cu care se confruntă elevii cu CES și handicap, în special în timpul tranziției între toate ciclurile școlare ( preșcolar, primar, gimnazial, liceal), precum și combaterea abandonului școlar timpuriu și dezavantajele asociate.

Ateliere pentru tinerii cu dizabilități medii, munci repetitive.

Identificarea unor posibilități de locuri de muncă pentru persoanele cu dizabilități minore (muzeu, bibliotecă, arhive etc.)

Identificarea și atragerea de fonduri pentru ca părinții să fie încadrați ca asistenți sociali personali ai copiilor cu gradul 1 de handicap, cu drepturi salariale depline.

Clase integrate pentru învățământul preșcolar de masă pentru copiii cu dizabilități, cu 2 specialiști pentru 6 copii. De început la nivel de grădiniță.

Realocarea fondurilor pentru domeniul social, care au fost eliminate din bugetul Primăriei Municipiului Botoșani.

Sănătate

Finanțarea unor programe de sănătate, care să promoveze un stil de viață sănătos.

Instituirea unui program de control și prevenție cu titlu gratuit pentru botoșăneni.

Eliminarea inegalităților dintre categoriile sociale privind accesul la serviciile medicale prin crearea unor pachete de gratuități.

Pentru o adevărată schimbare în bine, pentru un Botoșani de nota 10, votați candidatul independent Ionuț-Bogdan Cărăușu, poziția 10 pe buletinul de vot.

(Ionuț Bogdan Cărăușu, candidat independent la Consiliul Local Botoșani, C.M.F. 24240093)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Florentina Tonita

Mircea Geoană: ”Pentru Botoșani, județ care are în continuare dificultăți semnificative, trebuie să venim cu măsuri suplimentare!”

Tuesday, 15 October 2024

Prezent luni, 14 octombrie, la Iași, pentru a participa la sărbătoarea din Capitala Moldovei cu prilejul prăznuirii Cuvioasei Parascheva, Mircea Geoană a avut și o întâlnire cu repre...

Scriitor botoșănean, premii importante la Festivalul Umorului "Constantin Tănase": ”Sunt bucuros cum altul nu-i!” (Foto)

Monday, 14 October 2024

Ediţia a XXVIII-a a Festivalului Umorului "Constantin Tănase" s-a desfăşurat la Vaslui, în perioada 5 - 13 octombrie, evenimentul cuprinzând spectacole de teatru, concerte, e...

Peste 150 de artiști și zeci de botoșăneni la Noaptea Albă a Galeriilor! (Foto, Video)

Monday, 14 October 2024

Botoșăneni de toate vârstele, artiști consacrați sau tineri care acum bat la porțile afirmării, iubitori de artă sau simpli curioși, scriitori, actori sau muzicieni s-au aflat împr...