Ionuț-Bogdan Cărăușu: „Asfaltări electorale la Botoșani! Asfalt turnat direct pe pământ, peste cămine!” (video)

Din păcate, ne-am obișnuit și am tolerat ca politicienii noștri să cârpească lucrurile pe ici, pe colo, în părțile esențiale, o dată la patru ani. Iar spoiala asta să fie de ajuns pentru ca aceeași incompetenți care n-au mișcat un deget pentru cetățeni un mandat întreg să vină în fața alegătorilor, cu pretenția de fi votați din nou.

Dar sunt și situații când natura le joacă feste acestor circari ambulanți, lăsându-i în toată splendoarea goliciunii lor morale și profesionale.

O astfel de întâmplare a avut loc și în municipiul nostru, unde, sub presiunea campaniei, domnul Andrei a asfaltat pe repede înainte tot ce a prins. N-a mai contat – ca de obicei, de altfel – calitatea lucrării, ci doar „stasul” de poză pentru campanie.

Astfel, concitadinii noștri de pe strada Humulești s-au trezit inundați după o ploaie scurtă, pentru că asfaltarea s-a făcut prost, în grabă și fără cap.

Bineînțeles că „la periferie ca în centru” a fost doar un slogan de campanie, bun doar de păcălit botoșănenii.

Ca mai toate „realizările” din mandatul domnului Andrei și „asfaltarea” străzii Humulești intră tot la categoria de bătaie de joc la adresa plătitorilor de taxe și impozite din Botoșani.

Imaginile vorbesc de la sine…

(C.M.F. 24240093)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Patronul milionar din Botoșani care merge cu metroul în București. ”Noi avem doar avionul…!” (Video)

astăzi, 09:39

Invitat la emisiunea „Prietenii lui Ovidiu”, omul de afaceri și viitorul președinte al Consiliului Județean Botoșani, a explicat motivele pentru care atunci când ajunge la Bucure...

21 septembrie: Zilele Europene ale Patrimoniului la Memorialul Ipotești

astăzi, 09:12

Memorialul Ipotești – Centrul Național de Studii „Mihai Eminescu”, instituție aflată în subordinea Consiliului Județean Botoșani, invită publicul, pe data de 21 septembr...

Fascinat de tatăl său la paradele militare din Botoșani, și-a construit propria carieră: ”Armata m-a format ca om!”

astăzi, 08:24

Şcoala Militară de Maiștri Militari și Subofițeri de Logistică ”Gheorghe Lazăr” Chitila a primit o nouă serie de cursanți, iar experiențele celor care au absolvit vara aceasta r...