Invitatul de la Știri: Raluca Curelariu, candidat Alianța Dreapta Unită pentru Primăria Municipiului Botoșani

O nouă ediție a emisiunii Invitatul de la Știri. În studioul Știri Botoșani a ajuns Raluca Curelariu, candidata Alianței Dreapta Unită pentru Primăria Municipiului Botoșani.

O invitată pe care o cunosc, cel mai probabil, toți botoșănenii. Și asta pentru că este, cu siguranță, cel mai activ om din Consiliul Local, o voce asumată și bine articulată, printre puținii consilieri care nu au mers niciodată la o ședință cu temele nefăcute.

Raluca Curelariu s-a remarcat de la început printr-o atitudine directă în Consiliul Local, unde este încă, până în toamnă, consilier local. Botoșănenii au remarcat că toate intervențiile ei au rămas mereu în tonalitatea bunului simț, fără atac la persoană sau injurii.




A fost mereu o persoană transparentă. Este singurul consilier local din Botoșani care este angajat cu carte de muncă la partid. Cu toate acestea, vine și cu o experiență de ani buni în sectorul privat.

În emisiunea moderată de Alina Șopu, aflăm și cum s-au trezit botoșănenii cu facturi mai mari la Nova Apaserv, dar și ce îi place Ralucăi Curelariu la orașul Botoșani. Dacă ar primi în vizită prieteni din țară sau din străinătate, unde i-ar invita în oraș? Unde NU i-ar duce cu niciun preț?

Cum îi simte pe botoșăneni în aceste zile de final de campanie? Care sunt cele mai importante probleme cu care se confruntă cetățenii orașului?

Aflați toate acestea, și multe aletele, din emisiunea Invitatul de la Știri, moderată de Alina Șopu.

(CMF 21240009)

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

„Trilogie autumnală”, expoziție de pictură și grafică pe simezele Colecției de Artă Botoșani!

Thursday, 17 October 2024

Lucrările etalate pe simeze au ca tematică principală peisajul, respectiv ilustrarea toamnei, în maniera în care anotimpul a fost perceput și redat cromatic, în tehnica preferat...

Se schimbă legea pentru șoferii în vârstă: Ce intenționează Uniunea Europeană!

Thursday, 17 October 2024

Un nou proiect de lege îi vizează pe șoferii cu vârsta de peste 70 de ani. Se discută dacă aceștia mai au abilitățile necesare pentru a conduce. Noul regulament aflat în dezba...

Ajutați câinii din Adăpostul Public Botoșani să câștige un tir cu mâncare!

Thursday, 17 October 2024

Momentan aproximativ 650 de patrupede se află la padocul municipiului, iar donațiile sunt singura lor sursă de hrană. Pentru a câștiga, avem nevoie încă o dată de sprijinul comunit...