Invitatul de la Știri: Mircea-Eugen Graur, candidat PNL la Consiliul Local și Consiliul Județean

Invitatul de la Știri este un om cu o carieră impresionantă. Fost absolvent al Academiei de Poliție și al Facultății de Drept și fost șef de contingent de poliție în Națiunile Unite.

În emisiunea moderată de Alina Șopu, candidatul PNL la Consiliul Local și Consiliul Județean a transmis către electorat un mesaj tranșant: ”Trebuie să schimbăm sisteme și mentalități!”.

Mircea-Eugen Graur, cunoscut în spațiul public ca Gelu Graur, se caracterizează drept un ”om simplu”. O sintagmă pe care o dezvoltă astfel: ”Un tată, un soț, un om care iese în orașul Botoșani, căruia îi place să cânte, căruia în place să meargă pe motocicletă, să pescuiască, un om cu prieteni foarte frumoși și cu o familie sănătoasă”.

În politica pe care o practică de puțină vreme, Mircea-Eugen Graur mizează pe ”calitatea umană”. Însă un aspect important stă, din punctul său de vedere, în principiul: fiecare om la locul lui.



 

Eu nu mă pricep decât la anumite lucruri, de aceea există oameni specializați pe anumite domenii. Cei care spun că se pricep la toate sunt oameni periculoși”, spune invitatul Alinei Șopu, adăugând că își asumă acțiuni în sferele pe care le cunoaște și în care a activat sau activează: siguranța publică, combaterea fenomenului infracțional, siguranța școlară.

Mircea-Eugen Graur a identificat și ”promisiunile nerealizabile” ale contracandidaților politici, oprindu-se cu precădere asupra unui domeniu foarte dificil, și anume combaterea consumului de droguri.

De ce politică, de ce PNL?

Mircea-Eugen Graur consideră că acum se potrivește cu ”garnitura nouă cu care Valeriu Iftime a venit în postura de locomotivă”.

Consideră că alegerile locale sunt foarte importante, întrucât cetățenii își vor alege oamenii care ne vor conduce și ne vor coordona la noi acasă. ”Omul va sfinți locul timp de patru ani de zile”, a completat Mircea-Eugen Graur, considerând că, pentru cei care vor pune ștampila, ”calitatea umană trebuie să fie înaintea doctrinelor de partid”.

Invitatul de la Știri: Mircea-Eugen Graur
Moderator: Alina Șopu
Cod Unic: 21240015

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un botoșănean agresiv cu propria mamă, reținut de polițiști pentru încălcarea ordinului de protecție!

Wednesday, 18 September 2024

În urma probatoriului administrat s-a stabilit faptul că acesta, în cursul zilei de marți, 17 septembrie a.c., a încălcat obligațiile impuse prin ordinul de protecție emis de o ...

Produse susceptibile a fi contrafăcute, confiscate de polițiști în Botoșani și alte două localități!

Wednesday, 18 September 2024

Imobilele aparțineau unor persoane din Botoșani, Dorohoi și Șendriceni, bănuite de comiterea infracțiunii de punerea în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau simil...

Spectacolul „Piese de rezistență” se joacă în acest sfârșit de săptămână la Teatrul „Mihai Eminescu” Botoșani

Wednesday, 18 September 2024

Regia artistică: Andrei Măjeri Scenografia: Șteff Chelaru Coregrafia: Victoria Bucun Sound design: Adrian Piciorea Video design: Andrei Cozlac Corepetitor: Incze Katalin Asistent ...