Cosmin Andrei câștigă Primăria Botoșani după o campanie ”dificilă, atipică, grea”

Șapte candidați s-au înscris, la Botoșani, în lupta pentru un mandat de primar al municipiului reședință de județ.

Cosmin Andrei câștigă Primăria Botoșani după o campanie ”dificilă, atipică, grea”

 Cosmin-Ionuț Andrei  

La ora 22.00, la închiderea urnelor, niciuna dintre tabere nu își adjudeca victoria în alegeri. Fie cu un optimism moderat (Cosmin Andrei), fie cu ”emoții” (Valeriu Iftime), chiar și cu absența de la sediul de campanie (Cătălin Flutur), cu trecerea orelor, rezultatul părea să se întrezărească.

Însă mesajul cel mai clar, cu privire la alegerile pentru mandatul de primar al municipiului Botoșani, a venit din partea candidatului care a pierdut.

”Astăzi concetățenii noștri au decis la vot viitorul orașului pentru următorii 4 ani. Chiar dacă rezultatul nu este cel pe care mi l-aș fi dorit, alegerea lor trebuie respectată, iar situația acceptată ca atare. În ceea ce ne privește, noi, peneliștii, vom face tot ce ne stă în putință ca, din noul Consiliu Local, să punem umărul la dezvoltarea orașului, chiar dacă pentru aceasta va trebui să inițiem și să formăm anumite alianțe politice. Mulțumesc tuturor celor care mi-ați acordat încrederea și votul”, a transmis Cătălin Flutur, candidatul PNL.

Astfel, Cosmin Andrei câștigă încă un mandat la Primăria Municipiului Botoșani.

Amintim că singura declarație, după închiderea urnelor, a lui Cosmin Andrei, a fost cea prin care le-a mulțumit botoșănenilor care i-au fost alături: ”Puteți vedea cea mai frumoasă echipă, echipa câștigătoare, mai avem și colegi care sunt pe baricade de la care așteptăm rezultate. Mulțumim tuturor botoșănenilor care au fost alături de noi în această campanie dificilă, atipică, grea. Sunt convins că vom fi cu toții învingători!”.

Prezența la vot în municipiul Botoșani (42%) a fost sub media pe județ (45,99%). Astfel, dintre cei 94.790 de cetățeni cu drept de vot, s-au prezentat la urne doar 39.874 de alegători.

Pentru un mandat de primar, la Botoșani au candidat Cătălin Silegeanu (AUR), Cosmin-Ionuț Andrei (PSD), Cătălin-Mugurel Flutur (PNL), Raluca-Ștefania Curelariu (ADU), Remus-Ioan Dăscălescu (MRS), Ionel-Marian Jurgiu (SOS România) și Mihaela-Viorica Stoiciuc (Independent).

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Înșelăciune cu 35.000 de euro: Un bărbat din Botoșani a vrut să cumpere o mașină din Suceava, dar fără să o plătească! (foto)

astăzi, 15:06
21

În cursul zilei de miercuri, în jurul orei 15:00, polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Marginea au fost sesizați prin plângere de către un bărbat de 45 ani, din com...

O biserică din Botoșani împrumută viitorilor miri rochie de mireasă și costum: Totul gratuit! (foto)

astăzi, 14:11
185

Biserica Pacea din Botoșani ajută gratuit viitorii miri care doresc să își întemeieze o familie prin Sfânta Taină a Cununiei.Astfel, reprezentanții lăcașului de cult &ici...

Un bărbat din Botoșani a încercat să îi păcălească pe polițiști cu un permis fals!

astăzi, 13:08
80

În cursul zilei de sâmbătă, polițiștii din cadrul Poliției orașului Ștefănești au oprit pentru control, pe drumul național DN24C, din localitatea Ștefănești, un autoturism con...