Bogdan Cărăușu, candidat independent la Consiliul Local Botoșani: „Am votat pentru o schimbare cu adevărat importantă” (foto, video)

Bogdan-Ionuț Cărăușu, candidat independent la Consiliul Local al Primăriei municipiului Botoșani, a venit la vot alături de soție și fiica lor.

Bogdan Cărăușu și-a exercitat dreptul la vot la Secția amenajată în cadrul Colegiului Național „Mihai Eminescu” din Botoșani.

După ce atât el, cât și soția sa au introdus buletinele în urne, acesta a făcut o declarație scurtă despre importanța acestei zile, subliniind faptul că a votat pentru „singura alternativă independentă reală la Consiliul Local al municipiului Botoșani.

Bune să vă fie inimile. Fiind duminică am început ziua ca orice creștin practicant la Sfânta Liturghie, după care ca orice cetățean cu cunoștință democratică am ieșit la vot (...) Am votat pentru o schimbare cu adevărat importantă, pentru o schimbare care să vină după 30 de ani. Am votat pentru singura alternativă independentă reală la Consiliul Local al municipiului Botoșani și pentru ca botoșănenii să fie reprezentanți cu adevărat după 30 de ani în Consiliul Local al municipiului Botoșani și pentru ca interesele lor să fie reprezentate și apărate așa cum trebuie în consiliul local. Îi îndemn pe botoșăneni să iasă la vot pentru că este foarte important să demonstrăm că suntem conștienți de importanța acestui act democrat, votul”, a declarat pentru Știri.Botoșani.Ro Bogdan-Ionuț Cărăușu, candidat independent la Consiliul Local al Primăriei Municipiului Botoșani.






 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

„Trilogie autumnală”, expoziție de pictură și grafică pe simezele Colecției de Artă Botoșani!

Thursday, 17 October 2024

Lucrările etalate pe simeze au ca tematică principală peisajul, respectiv ilustrarea toamnei, în maniera în care anotimpul a fost perceput și redat cromatic, în tehnica preferat...

Se schimbă legea pentru șoferii în vârstă: Ce intenționează Uniunea Europeană!

Thursday, 17 October 2024

Un nou proiect de lege îi vizează pe șoferii cu vârsta de peste 70 de ani. Se discută dacă aceștia mai au abilitățile necesare pentru a conduce. Noul regulament aflat în dezba...

Ajutați câinii din Adăpostul Public Botoșani să câștige un tir cu mâncare!

Thursday, 17 October 2024

Momentan aproximativ 650 de patrupede se află la padocul municipiului, iar donațiile sunt singura lor sursă de hrană. Pentru a câștiga, avem nevoie încă o dată de sprijinul comunit...