Tridex Service Botosani

Tridex Service Botosani
TRIDEX Service SRL (fosta I.A.T.S.A. SA Botoşani) este o societate comercială cu experienţă în activitatea de service auto, activitate care a început odată cu fabricarea primelor autoturisme Dacia în România şi s-a dezvoltat în continuare, ajungând ca, în acest moment, să se poată interveni  cu profesionalism atât la autoturisme de producţie internă, cât şi la cele de import. TRIDEX Service a efectuat măsuri sustinute pentru modernizare şi retehnologizare, devenind partener al firmei Bosch.


Dotarea cu utilaje performante şi participarea echipei pe parcursul anilor  la cursuri tehnice şi de specializare la Grup IATSA SA Piteşti şi Automobile Dacia SA Piteşti, şi mai nou în centrele de instruire BOSCH, au permis să se vina în întâmpinarea clienţilor cu o gamă completă de servicii în scopul întreţinerii şi reparării autoturismelor. Urmare a noii politici a firmei, TRIDEX SERVICE este reprezentanţă a  firmei BOSCH, mai exact BOSCH CAR SERVICE (un nou concept internaţional de service-uri auto pentru automobile, dezvoltat de BOSCH). 


Standardul Bosch este unul extrem de  ridicat, astfel încât aparatura din dotare şi piesele oferite spre vânzare sunt de o calitate deosebită. Cu ajutorul Bosch, Tridex Service vine în întâmpinarea clienţilor săi cu programe de vânzări şi servicii deosebite, cum ar fi :   

Bosch Exchange – program prin care se predau anumite piese vechi primindu-se în schimb o piesa noua la un preţ mult mai scăzut,   

programul Bosch pentru anotimpul rece,   

programul Bosch pentru concediu, şi multe alte programe atractive pentru toate categoriile de clienţi.  

In mod concret, cu dotarea tehnică existentă (10 posturi de lucru mecanică cu elevatoarele şi SDV-urile aferente, stand de verificare şi reglare jocuri şi unghiuri sistem de direcţie, stand de redresare caroserii şi subansamble), service-ul poate efectua concomitent următoarele operaţii şi lucrări:  

✔diagnosticare şi reparare defecţiuni la sistemul de rulare (jocuri, unghiuri, suspensie) 
✔reparaţii ale sistemului de frânare cu verificare pe stand frână;
✔verificare şi înlocuire sistem suspensie;
✔reparaţii motor cu reglare carburaţie şi injecţie pe tester electronic BOSCH;
✔diagnosticare sisteme injecţie electronică – tester CLIP Sagem specializat pentru Dacia, Supernova, Dacia Diesel;
✔verificat şi reparat injecţie benzină sau motorină pe banc de centicubat pompe injecţie şi tarat injectoare;
✔verificare şi reglare nivel noxe (gaze arse) pe analizor gaze;
✔reparaţii electrice diverse;
✔reglaj faruri;
✔montaj sisteme de alarmă şi închideri centralizate;
✔asistenţă tehnică asigurată de personal DACOTEC.


 
De asemenea, pot fi executate lucrări de:
✔redresare caroserii şi subansamble;
✔înlocuiri caroserii şi subansamble ale acestora;
✔sudură autogen şi electric, dar şi sudura în ARGON;
✔vopsitorie profesională în cabina de vopsit cu mediu controlat;
✔asigurarea culorilor de vopsele pe stand de preparare tip ICI Autocolor si KLAR - Policolor
✔montaj şi revizii instalatii GPL pe autoturisme şi autoutilitare;
✔vulcanizare roţi (vulcanizare, echilibrare roţi –autorizate RAR);
✔spălătorie cu aparat cu jet de apa caldă (curăţare motor, curăţare interior);
✔îndreptat jante aluminiu si tabla cu maşini speciale de roluit;
✔strunjire, frezare, centrare in secţia de strungărie proprie;
✔încărcare complet automatizata instalatie clima cu utilaje Bosch de ultima generaţie;
✔curăţare instalaţie climatizare cu scule specializate;
✔cuptoare de vopsire 1 - MILLIBAR cu vopsele ecologice- la cele mai inalte standarde de calitate si cu toate avizele pentru protectia mediului.
 

Prin organizarea eficientă a spaţiului şi personalului se poate asigura repararea simultană a aproximativ 14 autovehicule în atelierul mecanic şi aproximativ 8 autovehicule în atelierul de vopsitorie – tinichigerie, si se asigura executarea cu prioritate a solicitărilor clienţilor. Toate aceste lucrări şi operaţii sunt executate la un înalt nivel calitativ şi beneficiază  de garanţie. A fost iniţializat un amplu program de investiţii menite să asigure un pachet de servicii cât mai complet şi de o calitate foarte bună. Aceste investiţii au ca principal obiectiv mărirea ariei reparaţiilor auto, cu scule şi dispozitive de ultimă generaţie precum si deschiderea unui magazin de piese auto în incinta service-ului, magazin care asigura achizitionarea de piese si consumabile auto  la preţuri atractive (contracte de aprovizionare direct cu producătorii sau importatorii), astfel încât cumpărarea pieselor şi repararea maşinilor la TRIDEX SERVICE să se facă la cele mai mici preţuri din piaţă.
 

Incepand cu iulie 2013, TRIDEX SERVICE a devenit partener Safety Broker, oferind posibilitatea incheierii de contracte de orice tip de asigurari.
 

 

 

 

 

 

 
 

 

Pentru a veni in ajutorul clientilor, service-ul are si propriul serviciu de tractare si asistenta rutiera, cu Dispecerat propriu, apelabil la numarul de telefon 0231.511.563.



Deja implementat este si un sistem de supraveghere video a tuturor posturilor de lucru, sistem care poate fi accesat şi cu ajutorul internetului, astfel încât din momentul predării maşinii clientul poate supraveghea întreaga activitate desfăşurată la maşina personală.


Efectuarea Inspecţiei Tehnice Periodice (ITP) în staţia proprie, se executa la cele mai mici preţuri din judeţ. TRIDEX SERVICE  asigură inspecţia tehnică şi pentru motoare diesel dar şi pentru GPL.




Deasemenea,  unitatea este dotata si cu prima sectie specializata pentru motociclete,  mopede,  ATV-uri, cu servicii de intretiere si reparatii la cele mai inalte standarde calitative si cu personal calificat,  inclusiv inspectii tehnice periodice.




Analizând oferta noastră veti constata că în unitatea noastră se fac absolut toate operaţiile necesare reparării, întreţinerii, diagnosticării şi inspecţiei tehnice pentru majoritatea tipurilor de autovehicule.  

Contact:

TRIDEX SERVICE Catamarasti Deal, nr.561 Botosani, Romania

www.bcs-tridexservice.ro

office@bcs-tridexservice.ro  

Telefon: 0231.511.563

Mobil:    0747.299.912   

Material publicitar.

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Audi în valoare de peste 73.000 lei furat din Italia, oprit la Stânca!

astăzi, 12:25
37

În data de 28 martie 2023, în jurul orei 05.50, în Punctul de Trecere a Frontierei Stânca - I.T.P.F. Iași, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control necesare...

Singurul candidat înscris pentru postul de manager al Spitalului „Mavromati” a fost respins!

astăzi, 12:11
245

Pentru postul de manager al Spitalului Județean „Mavromati” din Botoșani o singură persoană și-a depus dosarul de înscriere în concurs.În urma verificării dosar...

Medic, despre cel mai mare pericol în AVC: ”Fiecare minut, fiecare oră înseamnă scăderea şansei de recuperare a pacientului”

astăzi, 11:56
177

Profesorul Gheorghe Iana, doctor în medicină, afirmă că este important ca pacienţii, dar şi familiile acestora să înveţe să recunoască simptomele unui accident vascular cerebral (...