Zeci de specialiști din sănătate au intrat în posesia apartamentelor din blocul ANL (fotogalerie)

Zeci de specialiști din sănătate au intrat în posesia apartamentelor din blocul ANL (fotogalerie)

Consiliul Județean (CJ) din Botoșani a semnat, marți, contractele de închiriere pentru apartamentele construite prin programul ANL, oferite specialiștilor din sănătate. Acestea sunt dedicate cadrelor medicale printr-un proiect inițiat de CJ.

Tot marți, tinerii chiriași, însoțiți de reprezentanții CJ, au mers la blocul ANL, pentru a-și prelua noile locuințe.

„Am promis că vom face tot ceea ce ne stă legal în puteri pentru a rezolva o parte din problemele cadrelor medicale, pentru a face atractiv sistemul sanitar botoșănean pentru tinerii specialiști și astăzi materializăm unul dintre demersurile făcute de către Consiliul Județean. Le urăm noilor chiriași ai blocului ANL multă sănătate, să se bucure alături de familiile lor de aceste locuințe, care au fost construite într-o zonă frumoasă și liniștită a orașului”, a declarat Doina Federovici, președinta Consiliului Județean (CJ) din Botoșani.

Toate cele 20 de apartamente din blocul de locuințe pentru specialiști în sănătate, dintre care 15 cu două camere și cinci cu o cameră, au fost repartizate.

Prin intermediul ANL, Consiliul Județean a demarat cea de a doua fază a proiectului, care vizează construirea unui nou bloc de locuințe similar cu cel închiriat deja tinerilor specialiști.

„Intenția noastră este să creăm cele mai bune condiții pentru tinerii specialiști, astfel încât ei să poată lucra în liniște pentru sănătatea botoșănenilor. Avem nevoie de tineri valoroși la Botoșani și de aceea niciun efort nu este prea mare”, a adăugat Federovici.






 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Cristina Lăcătușu, candidatul Alianței Dreapta Unită pentru CJ Botoșani. „Noi avem o problemă...” (video)

Miercuri, 17 Aprilie 2024
649

Cristina Lăcătușu, membră și președinta formațiunii politice Uniunea Salvați România (USR) – Filiala Botoșani la nivel de județ, care face parte din Alianța Dreapta Unită, și-...

Femeia care își asumă competiția cu actualul și fostul primar al Botoșaniului. „Poziția de consilier local este una nașpa tare” (foto, video)

Miercuri, 17 Aprilie 2024
1051

Raluca Curelariu, consilier local din partea partidului Uniunea Salvați România (USR) – Filiala Botoșani care face parte din Alianța Dreapta Unită, și-a anunțat oficial candidatura p...

Sute de detectoare de monoxid de carbon și fum vor fi instalate în gospodăriile din Botoșani! (foto, video)

Miercuri, 17 Aprilie 2024
629

500 de detectoare de monoxid de carbon și fum vor fi instalate, gratuit, în locuințele unor familii nevoiașe din județul Botoșani, în cadrul campaniei de informare preventivă și de ...