Zăpada adunată în preajma școlilor din municipiul Botoșani va fi cărată

Zăpada adunată în preajma școlilor din municipiul Botoșani va fi cărată

Mormanele de zăpadă care în unele zone din oraș au rămas încă de la prima ninsoare consistentă vor fi cărate de cei de la Urban Serv.

Față de zonele  în care trebuie să intervină, în baza contractului încheiat cu municipalitatea, societatea de salubritate a primit o solicitare de la primărie să acționeze în acest weekend pentru a căra zăpada din preajma unor unități de învățământ, cum ar fi Școala nr. 11, Școala nr. 8, Colegiul Național M. Eminescu.

"Am primit din partea autorității locale o solicitare să transportăm zăpada din preajma anumitor școli unde opresc dimineața mașinile și se obstrucționează fluxul rutier. Până duminică noaptea vom încerca să eliberăm zonele respective. Se va pune la dispoziție un loc pentru depozitare, iar zăpada va fi cărată cu utilajele noastre", a precizat Simion Drelciuc, directorul societății Urban Serv.

Zăpada adunată în ultima lună pe marginea străzilor din municipiul Botoșani a generat un val de nemulțumire în rândul cetățenilor, mai ales că în multe zone aceasta blochează parcările. 

 

 

Spune-ne opinia ta