Vizită de lucru a prefectului Sorin Cornilă la sediul Serviciului de Pașapoarte, cu ocazia Zilei Pașaportului Românesc (fotogalerie)

Vizită de lucru a prefectului Sorin Cornilă la sediul Serviciului de Pașapoarte, cu ocazia Zilei Pașaportului Românesc (fotogalerie)

De Ziua Pașaportului Românesc, prefectul Sorin Cornilă s-a deplasat, în vizită de lucru, la sediul Serviciului Public Comunitar de Pașapoarte din Botoșani.

Sorin Cornilă a discutat cu șeful SPCP Botoșani, comisarul șef Alin Popovici, despre activitatea Serviciului și despre dificultățile pe care le întâmpină.

Totodată, astăzi fiind Ziua Pașaportului Românesc, prefectul județului Botoșani i-a felicitat pe angajații SPCP Botoșani.

„Am preluat de la domnul comisar șef, Popovici, problemele pe care le întâmpină, vom identifica soluții și vom acționa pentru remedierea dificultăților. Faptul că astăzi este Ziua Pașaportului Românesc îmi oferă ocazia să-i felicit pe agenții, care și astăzi, erau la muncă în interesul botoșănenilor, îi felicit pentru rezultatele obținute și le doresc un an mai bun și mai puțin solicitant”, a declarat prefectul județului Botoșani, Sorin Cornilă.
 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Rezultatele examenului național de bacalaureat, după contestații

Vineri, 1 Iulie 2022
483

La examenul de Bacalaureat, în județul Botoșani au promovat examenul național de bacalaureat 1862 elevi din 2512 prezenți la toate probele examenului național de bacalaureat. Rata de promov...

Termene prelungite pentru constatarea suprafețelor afectate de seceta pedologică

Vineri, 1 Iulie 2022
280

Regulamentul privind gestionarea situațiilor de urgență generate de fenomene meteorologice periculoase având ca efect producerea secetei pedologice, care stabilește și formularistica necesa...

Polițiștii le-au explicat copiilor cum trebuie să se comporte în trafic și ce înseamnă semnele de circulație pentru pietoni

Vineri, 1 Iulie 2022
330

La data de 25 mai 2022, polițiștii din cadrul Biroului de Siguranță Școlară, împreună cu cei din cadrul Biroului Rutier, au desfășurat o activitate informativ preventivă cu copiii din ...