VIDEO - Cetățeni europeni pe străzile din Botoșani: "Este dezastru. Nici taxiul nu vine aici!"

VIDEO - Cetățeni europeni pe străzile din Botoșani: "Este dezastru. Nici taxiul nu vine aici!"

Dacă vă "grăbiți" și vreți să circulați cu peste 10 km pe oră, luați-vă gândul că veți avea succes! Dacă, în schimb, vă gândiți să vă protejați mașina și chemați un taxi, așteptați-vă să vi se închidă telefonul atunci când indicați la dispecerat adresa.

Cetățenii care locuiesc pe strada Ion Creangă, din municipiul Botoșani, sunt plătitori de taxe și impozite pentru a beneficia de o infrastructură demnă de o reședință de județ, însă reparațiile la mașini le dau mari bătăi de cap. Un șofer care circulă frecvent pe acea stradă a filmat și ne-a transmis imaginile care sunt mai mult decât grăitoare. "Nici taxiul nu vine aici. Este dezastru!", spune botoșăneanul. 

Din păcate, nu este singura stradă din Botoșani unde șoferii întâmpină aceleași "curse cu obstacole". Chiar dacă cetățenii sesizează situația și primesc de fiecare dată promisiuni, trec ani și ani fără ca vreo groapă să fie acoperită. 

Strada Ion Creangă a fost, în anii trecuți, de mai multe ori pe lista scurtă a investițiilor, ultima dată pentru a fi reabilitată și modernizată prin Programul Național de Dezvoltare Locală. Listă care, însă, a fost scurtată drastic de către Ministerul Dezvoltării în 2017, când printr-o adresă autoritățile locale au fost înștiințate că nu există resurse financiare suficiente pentru finanțarea investițiilor promovate prin PNDL, fiind vorba în principal de reabilitare și modernizare străzi, precum și de investiții la unități de învățământ. În adresa amintită, Ministerul Dezvoltării transmitea că nu se finanțează reabilitarea şi modernizarea pe strada Crinilor, Dimitrie Bolintineanu, Ion Creangă, Iuliu Maniu şi Nicolae Iorga.


 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Astăzi este (și) ziua salvatorilor din întreaga lume: La mulți ani, bravi pompieri!

astăzi, 08:54
13

Pe 4 mai se sărbătorește Ziua Internațională a Pompierilor. Ei sunt cei care aduc speranță atunci când totul pare pierdut Indiferent de limba pe care o vorbesc, de naționalitate sau de c...

Calendar Ortodox: Sfânta şi Marea Sâmbătă; Sf. Mc. Pelaghia; Sf. Monica, mama Fericitului Augustin

astăzi, 08:17
15

Pelaghia era o fecioară foarte frumoasă, înţeleaptă şi plină de frica lui Dumnezeu, şi însuşi fiul împăratului se logodise cu ea. Auzind sfânta de la creştini de M&ac...

Cu lumânări aprinse în mâini, la slujba Înmormântării lui Hristos. Bisericile din Botoșani au fost pline în Vinerea Mare! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
520

Cu lumânări în mâini, ”dar cu inima aprinsă de dragoste”, cu chip smerit și cu decența cuvenită, credincioșii au asistat la una dintre cele mai tulburătoare moment...