Victor Mihalache: Am contract cu Compania Națională de Investiții. Cosmin Andrei nu are ce căuta la Spitalul de Boli Paliative de la Botoșani. Să facă utilitățile și apoi să deschidă gura!

Victor Mihalache: Am contract cu Compania Națională de Investiții. Cosmin Andrei nu are ce căuta la Spitalul de Boli Paliative de la Botoșani. Să facă utilitățile și apoi să deschidă gura!

Critici dure la adresa primarului municipiului Botoșani, Cosmin Andrei, după ce a declarat ieri în cadrul unei conferințe de presă că Spitalul de Boli Paliative nu este finalizat și nu înțelege de ce constructorul se încăpățânează să declare ca unitatea spitalicească este la cheie când de fapt realitatea este alta.

Victor Mihalache, acționarul companiei care se ocupă de realizarea lucrărilor la Spitalul de Boli Paliative de la Botoșani, a explicat că, de fapt, lucrările sunt gata de un an de zile, dar pentru întârzirea predării acestei investiții către CNI se fac vinovați liderii administrației locale de la Botoșani.

“În primul rând, compania pe care o reprezint are contract cu CNI, iar aceasta nu preia lucrări fără utilități. De acest lucru se ocupă Primăria Botoșani. Noi nu avem absolut nicio relație cu municipalitatea, iar administrația locală nu are ce căuta în această discuție.

Noi avem treabă cu CNI și nu avem ce să-i predăm lui Cosmin Andrei. El nu are ce căuta în această clădire, iar noi nu putem să predăm această lucrare pentru că ei, de fapt, nu au făcut utilitățile. Clădirea este terminate de un an de zile, dar el nu a fost în stare în ultimii trei ani de zile să facă utilitățile. El, Flutur și alții.

Nu au fost în stare că facă utilitățile nicăieri, nici la Cișmea, nici pe Iașului, unde blocurile stau închise și sunt mucegăite că nu sunt aerisite. La Liceul Sportiv au stat patru ani până au făcut utilitățile.

Și ca să mă întorc: Cosmin Andrei nu are ce caută la Spitalul de Boli Paliative de la Botoșani. Să facă utilitățile și apoi să deschidă gura!”, a declarat Victor Mihalache.

 

Spune-ne opinia ta