Un nou Serviciu Public a fost înființat la Botoșani: va administra piețele, oborul și cimitirele

Un nou Serviciu Public a fost înființat la Botoșani: va administra piețele, oborul și cimitirele

Un nou serviciu public va lua ființă la Botoșani în cel mai scurt timp. Este vorba de Serviciului public de administrare a piețelor, oborului și cimitirelor.

În cadrul Ședinței ExtrOrdinare, care a avut loc în cursul zilei de azi la Primăria municipiului Botoșani, consilierii locali au votat cu 21 de voturi pentru, cel de-al doilea proiect de hotărâre pe ordinea de zi, privind aprobarea Studiului de fundamentare pentru înființarea și organizarea Serviciului public de administrare a piețelor, oborului și cimitirelor aflate în proprietatea municipiului Botoșani.

Primarul municipiului Botoșani, Cătălin Flutur, prin serviciile aparatului de specialitate va lua măsuri de ducere la îndeplinire a prevederilor acestei hotărâri.

Aleșii locali au decis cu 22 de voturi și 2 abțineri înființarea Serviciului Public pentru administrarea piețelor, oborului și cimitirelor aflate în proprietatea municipiului Botoșani, ca serviciu de interes economic general având ca principal obiectiv de activitate administrarea, gestionarea, modernizarea, dezvoltarea, întreținerea și exploatarea bunurilor din domeniul public și privat al municipiului Botoșani, bunuri utilizate pentru funcționarea piețelor, oborului și cimitirelor.