Trei nume pentru conducerea Urban Serv SA

Trei nume pentru conducerea Urban Serv SA

Alegerea în funcția de viceprimar al municipiului Botoșani a lui Bogdan Buhăianu, va produce în cel mai scurt timp și modificări în structura de conducere a societății de salubrizare.

Pentru următoarele zece zile, până la preluarea efectivă a mandatului de viceprimar, Bogdan Buhăianu va rămâne pe postul de director al Urban Serv, urmând ca ulterior, Consiliul de Administrație va decide asupra unei persoane care va asigura interimatul până la organizarea concursului.

“După ce îmi voi prelua mandatul de viceprimar, Consiliul de Administrație va desemna o persoană pentru asigura interimatul la conducerea, pentru o perioadă cuprinsă între 4 și 6 luni, până la organizarea unui concurs”, a declarat Bogdan Buhăianu.

În ceea ce privește succesorul pentru directoratul de la Urban Serv, în acest moment sunt vehiculate trei nume. Este vorba de Andrei Beilic, consilierul municipal Gabriel Tănase și nu în ultimul rând fostul viceprimar Marian Murariu, toți trei fiind membri PSD.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

La un pas de dezastru din cauza unei candele! Recomandările pompierilor botoșăneni (Foto)

astăzi, 21:14
277

Nu lăsați candelele aprinse lângă perdele, haine sau alte obiecte care pot lua foc uşor.Sâmbătă seara, într-o casă din localitatea Zăicești s-a produs un incendiu. Vecin...

Botoșăneanul care se dădea polițist număra ”mita” la vedere și îi garanta proxenetului: ”Procurorul îi șmecher! Clasare!”

astăzi, 18:00
317

Falsul polițist din Botoșani a pretins 23.000 de euro de la un proxenet ca să-i pună o vorbă bună la un așa-zis ”procuror” care ar fi instrumentat dosarul în care era acuzat d...

Campionat național cu 16 medalii obținute de sportivii din Botoșani!

astăzi, 16:43
194

În perioada 19-20 aprilie 2024, sportivii legitimați la secția de Taekwondo WT a Clubului Sportiv Botoșani, precum și cei ai Asociației Brilliant Taekwondo Sporting Club, au participat, &ic...