Trei membri noi în Componența Colegiului Prefectural de la Botoșani

Trei membri noi în Componența Colegiului Prefectural de la Botoșani

Componența Colegiului Prefectural de la Botoșani a fost modificată astăzi, după ce nu mai puțin trei membri noi au intrat în administrația de stat de la Botoșani.

Întâlnirea a avut loc în sala ”Nicolae Iorga” din Palatul Administrativ, iar ședința a fost condusă de prefectul Alexandru Valentin Colbu. Colegiului Prefectural îi includ începând de astăzi pe şeful poliţiei de la Botoșani, Viorel Șerbănoiu, șeful ANRSC Botoșani, Mircea-Andrei Magdalena, și șeful ISCTR Botoșani, Liviu Alexa.

Comisarul şef de poliţie Viorel Șerbănoiu şi-a reluat funcţia de şef al inspectoratului de poliţie la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Botoşani începând de la data de 23.12.2019.

Mircea-Andrei Magdalena coordonează activitatea Agenției Teritoriale Nord-Est Botoșani a Autorității Naționale de Reglementare pentru Serviciile Comunitare de Utilități Publice (ANRSC) din data de 01.10.2019. iar Liviu Alexa, a fost desemnat să preia atribuțiile de coordonare a Inspectoratului Teritorial nr. 3-Județul Botoșani/Inspectoratul de Stat pentru Controlul în Transportul Rutier (ISCTR), începând cu data de 07.01.2020.

Colegiul prefectural are ca scop asigurarea coordonării activităţii serviciilor publice deconcentrate din județul Botoșani şi este organul consultativ al prefectului în realizarea atribuţiilor de conducere a serviciilor publice deconcentrate ale ministerelor şi ale celorlalte organe ale administraţiei publice centrale organizate la nivelul județului.

În cadrul şedinţelor de lucru, membrii colegiului prefectural raportează şi analizează stadiul implementării programelor, politicilor, strategiilor şi planurilor de acţiune de la nivelul județului, nevoile şi dificultăţile cu care se confruntă serviciile publice deconcentrate, propunând măsuri în vederea îmbunătăţirii activităţii.

Colegiul prefectural este condus de prefect, având în componenţă  subprefecţii şi conducătorii serviciilor publice deconcentrate ale ministerelor şi ale celorlalte organe ale administraţiei publice centrale din subordinea Guvernului, care îşi au sediul în județul Botoșani.

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Incendiu la o gospodărie din apropierea Mănăstirii cu un albastru unic în lume!

astăzi, 15:40
1

Incendiul a izbucnit în jurul orei 15:00, la o gospodărie din localitatea Voroneț. Pompierii suceveni intervin pentru localizarea și lichidarea incendiului.Momentan se manifestă la o cas...

Tânăr prins beat la volan în Sâmbăta Mare, polițiștii au întocmit dosar penal!

astăzi, 15:23
15

În cursul zilei de sâmbătă, în jurul orei 3:00, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Dorohoi au oprit pentru control, pe o stradă din municipiul Dorohoi, un autoturism condus d...

Botoșănean băgat în închisoare pentru o infracțiune săvârșită în urmă cu patru ani!

astăzi, 13:20
89

În cursul zilei de vineri, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Ștefănești au identificat un bărbat de 40 de ani, din orașul Ștefănești, pe numele căruia era emis un mandat de ex...