Tabuleac-Turcanu, un mariaj cu nabadai!

Tabuleac-Turcanu, un mariaj cu nabadai!

 Florin Turcanu  

Democrat-liberalul Mihai Tabuleac s-a declarat multumit de activitatea vipresedintelui Consiliului Judetean, Florin Turcanu, in perioada in care a fost lasat la conducerea CJ.

 

Intors din concediu, Tabuleac nu a avut obiectii referitor la activitatea desfasurata de liberalul din fruntea institutiei. „Am avut discutii cu vicepresedintele Turcanu, atat in sedinta de executiv, cat si in particular, legat de ce s-a intamplat cat am fost in concediu, si pot spune ca sunt relativ multumit de modul in care actioneaza”, a subliniat presedintele CJ, Mihai Tabuleac.

 

Reamintim ca, la inceputul mandatului, relatia dintre cei doi a fost mai mult decat tensionata, lucru care s-a putut observa si in cadrul primelor sedinte de Consiliu Judetean. In ciuda divergentelor si a replicilor taioase, Turcanu a vrut, astfel, sa-si dovedeasca competenta, abilitatea cu care a rezolvat problemele de pe sectorul sau de activitate multumindu-l pe seful CJ Botosani.


Cu toate acestea, chiar daca este multumit de modul in care subalternul sau, Florin Turcanu, isi indeplineste atributiile, si de cum a gestionat activitatea la Consiliul Judetean Botosani, pe perioada cat a fost in concediu, seful judetului, Mihai Tabuleac, nu se gandeste sa ii mai dea vicelui noi atributii.

„Sunt multumit de modul cum actioneaza. Nu am a-i face reprosuri pentru modul in care a gestionat situatia. Nici atributiile astea nu pot creste peste un anume nivel. Vicepresedintele Turcanu are atributii dimensionate corespunzator”, a declarat Mihai Tabuleac, specificand ca principala sarcina si cea mai grea misiune a vicepresedintelui este cea legata de Protectia Copilului. O activitate complexa, cu un coeficient de raspundere ridicat. Cat despre celalalt vicepresedinte, Constantin Contac, presedintele CJ s-a abtinut sa se pronunte, subliniind ca este prea mica perioada de cand acesta activeaza in functie.



 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Festivalului Filmului European ajunge la Botoșani (Cinema „Unirea”) în perioada 10-12 mai cu filme despre libertate!

astăzi, 20:00
23

Ediția a 28-a Festivalului Filmului European va debuta la București chiar de Ziua Europei, pe 9 mai și se va încheia la Chișinău, pe 8 iunie,Festivalul Filmului European este organizat ...

Tânăr de 25 de ani dintr-o comuna din Botoșani, prins beat la volan!

astăzi, 18:55
35

În cursul zilei de miercuri, 24 aprilie 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 7 Darabani au oprit pentru control pe strada Școlii din comuna Havârna un autoturism...

USR Botoșani: USR oprește din nou specula cu locurile de veci!

astăzi, 18:21
83

După ce, în 2021, consilierul USR Raluca Curelariu a stopat mafia din cimitirele botoșănene printr-un amendament ce a limitat bișnița,  primarul social democrat aflat încă &icir...