Sucevenii își fac propriul Aqua Park, răspunsul primarului Lungu la întrebarea: ”Va fi mai mare decât cel din Botoșani?” (Foto)

Administrația suceveană anunță că a fost finalizat studiul de fezabilitate la proiectul Aqua Park, în cadrul Complexului Sportiv din municipiul reședință de județ.

Complexul, care se întinde pe o suprafață de 35.000 mp, cuprinde realizarea unei Grădini Urbane în suprafață de 8.413,16 mp și realizarea unui Parc Acvatic modern care cuprinde 9 bazine interioare (bazin adulți, bazin aterizare, bazin copii, bazinul interior-exterior, bazin de înot și bazinul pentru adulti cu bar în apă din Zona de SPA) și 7 bazine exterioare (pentru adulți: lazy-river, pentru copii, jacuzzi, tobogoane).

La exterior vor fi amplasate 600 de șezlonguri/baldachine. Capacitatea maximă este de 1050 locuri, dintre care capacitate interioară 400 de locuri (345 la bazine 55 locuri zona SPA) și capacitate exterioară de 600 locuri.

Valoarea investiției este de 127.208 491,66 lei (aprox. 25 milioane euro, cu termen de realizare 24 de luni).

”Mai mare decât cel de la Botoșani?”

La întrebarea venită din partea unui sucevean: ”Va fi mai mare decât cel de la Botoșani?”, primarul Ion Lungu a răspuns: ”Nici nu ne trebuie, Primăria Botoșani are o mare problemă cu costurile de exploatare!”.



 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Dan Șlincu: „PSD la guvernare este garanția creșterii veniturilor pentru toate categoriile de populație”

astăzi, 08:13

„PSD la guvernare este garanția creșterii veniturilor pentru cei care muncesc sau au muncit o viață. Emiterea Hotărârii de Guvern prin care se aprobă creșterea salariului minim la 4...

Propunerea care ar schimba sistemul medical de stat: Angajări pe perioadă determinată, evaluări ca la privat!

astăzi, 07:58

Prof.univ.dr Diana Păun propune ca sistemul angajărilor la stat să fie schimbat. Aceasta a făcut referire cu precădere la modul în care sunt angajaţi medicii în spitalele de stat din...

Povestea misterioaselor catacombe de sub orașul Botoșani!

astăzi, 07:29

Orice botoșănean trecut de 50 de ani a auzit cu siguranță de legenda catacombelor de sub oraș. Unii se laudă că le-au și văzut sau ajuns măcar într-o anumită zonă a acestora. De a...