Strada Zimbrului modernizată cu fonduri europene

 Strada Zimbrului modernizată cu fonduri europene

Starea jalnică în care se află strada Zimbrului i-a dus la disperare pe unii locuitori din zonă, care au apelat din nou la municipalitate pentru a interveni urgent.

Va rog frumos sa reparați urgent strada Zimbrului din Botoșani. Am înțeles ca trebuie sa plătim taxe si impozite locale si anul 2021, cred ca ar fi mult mai bine si pentru noi si pentru dumneavoastră să fim arondați la alta primărie...poate la Răchiți sau cine știe unde ...poate ca ei vor fi mult mai atenți cu oamenii care sunt nevoiți sa circule zilnic pe astfel de drumuri ... care cică sunt in loc. Botoșani...Nu știu daca e bine sa zic dar zic ...cum ar fi ca cei responsabili de ani de zile de aceasta zona sa-si duca si ei copii la școala sau sa circule măcar un an de zile pe astfel de drumuri. Daca nu aveți timp sa veniți sa vedeți la fata locului va rog sa urmăriți presa locala si acolo veți vedea si imagini”, a precizat un locuitor de pe strada Zimbrului.

Interpelat în legătură cu acest subiect, primarul municipiului, Cosmin Andrei a declarat că strada Zimbrului va intra într-un proces de modernizare în cadrul unui proiect accesat prin Grupul de Acțiune Locală(GAL)- Botoșani pentru Viitor.

Strada Zimbrului și străzile Izvoarelor și Vâlcelei vor beneficia de modernizări cu finanțare prin GAL -Botoșani pentru Viitor. Contractul a fost semnat urmează să se efectueze licitația, a precizat edilul municipiului.

 

 

Spune-ne opinia ta