Spitalul de Boli Paliative nu este finalizat

Spitalul de Boli Paliative nu este finalizat

Primarul municipiului Botoșani, Cosmin Andrei a declarat în cadrul unei conferințe de presă că Spitalul de Boli Paliative nu este finalizat și nu înțelege de ce constructorul se încăpățânează să declare ca unitatea spitalicească este la cheie când de fapt realitatea este alta.

Reprezentanții Companiei Naționale de Investiții au solicitat lucrări suplimentare și nu înțeleg de ce constructorul afirmă sus și tare că investiția este finalizată. Branșarea utilităților este o prioritate pentru noi vom face tot ce ține de municipalitate să aducem la racordarea utilităților. Și în acest moment sunt oameni în șantier care lucrează. Se induce în eroare faptul că spitalul e gata și noi ca municipalitate nu avem utilitățile. Total fals”, a declarat primarul Cosmin Andrei.

În opinia edilului municipiului, dacă reprezentanții Companiei Naționale de Investiții nu a efectuat recepția investiției Spitalului de Boli Paliative, atunci constructorul minte și nu totul este doar la modul declarative fără niciun fundament.

 

Spune-ne opinia ta