SPAPOC solicită suplimentarea posturilor la Piața Centrală

SPAPOC solicită suplimentarea posturilor la Piața Centrală

 

Înființarea Serviciului Public pentru Administrarea Piețelor, Oborului și Cimitirelor aflate în proprietatea municipiului Botoșani, a creat și o nouă structură organizatorică.

În prima fază, organigrama a fost construită pe structura desprinsă de Urban Serv SA, dar în urma unei analize mai atente, se pare că ar mai fi nevoie de câteva angajări.

În Raportul de Specialitate întocmit de aparatul economic al Primăriei, s-a ajuns la concluzia că ar mai fi nevoie de 3 îngrijitori de curățenie la nivelul Pieței Centrale.

Pentru Serviciul de salubrizare în Piața Centrală, ce trebuie să acopere patru hale, plus suprafața adiacentă de 600 de mese, sunt necesare 3 posturi pe zi, adică 12 ore. Rezultă astfel un număr de 6 salariați pe lună numai pentru Piața Centrală. În Piața Viilor, în prezent serviciul este asigurat de către personalul de pază, neavând deloc personal de curățenie, se arată în raportul de specialitate depus la mapa consilierilor locali.

În opinia reprezentanților SPAPOC, cele trei posturi suplimentare solicitate vor asigura și acordarea de zile libere și concedii medicale sau de odihnă. În prezent, noul serviciu este asigurat de un număr de 53 de salariați.

 

Spune-ne opinia ta