Soseaua Mortii are nevoie de reparatii urgente!

Soseaua Mortii are nevoie de reparatii urgente!

 Un tanar si-a pierdut viata, iar prietena acestuia a fost grav ranita in ultimul accident grav produs pe Soseaua Mortii  

Soseaua Mortii, care ani de zile a facut zeci de victime, a intrat in atentia autoritatilor judetene. Mai precis, sefii judetului Botosani vor solicita Guvernului sa intreprinda masuri pentru reparatia drumului.

Este vorba despre drumul european pe tronsonul Botosani-Suceava, de la kilometrul 21 la kilometrul 39.
 
"Am rugat reprezentantii Inspectoratului de Politie Judetean Botosani sa faca un raport dupa ultimul accident grav petrecut pe drumul spre Suceava, intrucat pe acest tronson se petrec in mod nejust prea multe accidente rutiere. Bilantul este cutremurator, intrucat pana in prezent pe acea portiune s-au produs 98 de accidente soldate cu decesul a 14 persoane, 25 de raniti grav si 110 raniti usor", a precizat Cristian Roman, prefectul judetului Botosani.

Dupa raportul Politiei judetene, prefectul va inainta o adresa catre Ministerul Transporturilor.

"In cadrul sedintei de Guvern ce va urma vom face o interventie, impreuna cu presedintele Consiliului Judetean Botosani, Mihai Tabuleac, si cu primarul municipiului Botosani, Catalin Flutur, prin care vom solicita inceperea lucrarilor pe acea portiune de drum", a completat Roman.

Conform celor precizate de reprezentantul Guvernului in teritoriu, drumul este foarte deteriorat, uzat, nu mai are aderenta, iar cand ploua devine extrem de alunecos.

"Am luat legatura si cu presedintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur, pentru a se interveni si pe portiunea de drum din judetul Suceava", a mentionat Roman.

Ultimul accident grav produs in zona Vladeni, pe drumul Botosani-Suceava, s-a soldat cu decesul unui tanar din Bacau si ranirea grava a prietenei acestuia.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Campanie de informare a elevilor cu privire la normele de siguranță, desfășurată de jandarmi în Botoșani și în alte două localități!

Saturday, 7 September 2024

Activitatea s-a desfășurat în cadrul campaniei de informare „Școli în siguranță", premergătoare deschiderii anului școlar 2024 – 2025, și a constat în discu...

Transportul copiilor în mașină: Ce spune Codul Rutier!

Saturday, 7 September 2024

Dar, la fel de important, Codul Rutier stabilește de la ce vârstă au voie copiii în mașină, indiferent de locul pe care îl ocupă. Conform legii, copiii care nu au împli...

Valeriu Iftime: „Mergem înainte, la fel de hotărât!”

Saturday, 7 September 2024

Cam asta a fost reacția mea când am citit postarea doamnei Federovici, în care sunt acuzat de misoginism. Confuzie totală A trebuit să citesc de două ori ca să mă asigur că mintea n...