Situatie tensionata intre conducerea Consiliului Judetean si cativa primari din judet! - completare

Situatie tensionata intre conducerea Consiliului Judetean si cativa primari din judet! - completare
A inceput sa devina o problema din primavara. Cand a inceput constructia la mall-ul din Botosani. Masinile de tonaj mare vin sa ia balast din zona pentru constructia mall-ului si acum acest lucru se rasfrange negativ asupra caselor. Au inceput sa apara fisuri. Presedintele CJ ne acuza pe noi pentru situatia de acolo. Daca el nu stie ca nu e competenta noastra, desi sunt sigur ca stie, ci este competenta dumnealui si a celorlalte organisme judetene, inseamna ca nu vrea sa stie si ii convine situatia asta, probabil pentru a o exploata in alt sens. Ne reproseaza noua ca politizam, dar politizeaza dumnealui, pentru ca eu nu m-am prezentat nicaieri ca primar PSD. Nici salvarea si nici pompierii nu o sa poata sa mai ajunga pe acolo, a declarat Aurel Stefan, primarul comunei Vorona.

Sefii mai multor administratii locale s-au plans astazi, in cadrul unei intalniri organizate la Consiliul Judetean, cu privire la starea drumurilor, fiind vizate in principal drumurile din comunele Vorona si Tudora.

Mai mult, primarul din Vorona, Aurel Stefan, a acuzat ca drumurile din comuna pe care o pastoreste au avut de suferit in special de cand au inceput lucrarile la mall-ul din Botosani, din cauza masinilor de mare tonaj care transporta balast. Spiritele s-au incins repede, nelipsind nici acuzatiile politice.

Mihai Tabuleac, presedintele Consiliului Judetean Botosani, a spus insa ca nu va lua nici o masura inainte de a vedea rezultatele unei comisii, in vederea stabilirii exacte a pagubelor produse, intrucat primarul din Vorona sustine ca circulatia masinilor de mare tonaj afecteaza chiar si structura de rezistenta a caselor.

Comisia instituita la nivelul CJ va trebui sa stabileasca si motivele pentru care, desi s-au impus restrictii pentru masinile de mare tonaj, aceste masuri nu sunt respectate.



 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bărbat de 47 de ani, sancționat pentru transport ilegal de persoane!

Joi, 28 Martie 2024
152

La data de 27 martie 2024, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au oprit pentru control, pe drumul european E 587, în comuna Frumușica, un autoturism condus de un bărbat, de 47 de ani, d...

Campania antidrog care educă elevii să aleagă înțelept, la Colegiului Economic ”Octav Onicescu” Botoșani (Foto)

Joi, 28 Martie 2024
107

În scopul prevenirii consumului de droguri în rândul populației de vârstă școlară, în perioada decembrie 2023 – iunie 2024, Inspectoratul de Poliție Județean ...

Vești bune de la premierul României: supermarketurile nu vor fi închise în week-end!

Joi, 28 Martie 2024
96

Premierul Marcel Ciolacu a anunțat, joi, la începutul ședinței de guvern, că magazinele nu vor fi închise în weekend, subliniind că, „din toate semnalele primite din r&aci...