Șeful CNAIR a dat asigurări că drumul expres Botoșani – Suceava se va realiza

Șeful CNAIR a dat asigurări că drumul expres Botoșani – Suceava se va realiza

Directorul general al Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere, Cristian Pistol, a dat asigurări că proiectele de autostrăzi și drumuri expres din nord-estul țării vor deveni realitate.

Șeful CNAIR este prezent la Suceava la invitația președintelui Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur.

Gheorghe Flutur a spus că șeful CNAIR a venit la Suceava cu o echipă de specialiști din cadrul acestei instituții pentru a discuta despre autostrada A7, Drumul Nordului, autostrada A8, dar și despre drumul expres Suceava – Botoșani.

„Discutăm despre stadiul acestor investiții și perspectivele pentru ca aceste investiții să se întâmple în perioada imediat următoare”, a precizat Flutur, citat de Monitorul de Suceava.

Șeful CNAIR, Cristian Pistol, a ținut să precizeze, la rândul său, că pentru proiectele de infrastructură mare nu este loc de scepticism.

„Mă refer aici la proiectele A7 de la Pașcani la Suceava până la Siret, la frontiera cu Ucraina, vorbim de Drumul Nordului și evident de acest drum expres, legătura între Suceava și Botoșani. Proiectele pe care le avem sunt în diferite faze de implementare. Vorbim de studii fezabilitate și de contracte semnate, dar și de documentații care sunt în execuție în momentul acesta.

Vorbim despre proiecte care nu sunt la zero, la nivel de idee, ci despre niște proiecte care încep să prindă contur. Avem Planul Investițional și Masterplanul General de Transporturi, documente strategice care sunt respectate și care au ajuns într-o linie dreaptă. Cred că nu este loc de scepticism aici. Lucrurile sunt avansate. Iar implicarea Consiliului Județean și a domnului președinte eu zic că este una care nu face altceva decât să sprijine proiectele pe care le avem”, a spus Cristian Pistol.

(editor: R.A.)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Marcel Ciolacu îi jignește pe moldoveni: ”Buzăul nu e în Moldova și vă rog frumos să nu mă jigniți!” (Video)

astăzi, 15:43
68

Mișcarea pentru Dezvoltarea Moldovei cere demisia lui Marcel Ciolacu pentru jigniri publice aduse tuturor moldovenilor.Iată comunicatul de presă remis astăzi, 26 aprilie:”Pentru jign...

Un bărbat din Botoșani deține singurul exemplar din România al unui Crysler Imperial din anii 60

astăzi, 15:30
68

Nicușor Constantin – secretar al filialei din Botoșani a Retromobil Club – manifestă o pasiune deosebită pentru mașinile de epocă, el fiind deținătorul mai multor bolizi cu o vechi...

Cine plătește dacă te inundă vecinul: legea spune clar!

astăzi, 15:00
136

Atunci când te confrunți cu o inundație în apartament cauzată de unul dintre vecini, este important să acționezi rapid și eficient pentru a minimiza pagubele și pentru a stabili cin...